Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

До мітингувальників у Івано-Франківську вийшов міський голова: про що говорили?

Сьогодні, 7 листопада, під будівлею міської ради Івано-Франківська відбувся черговий мітинг. Цього разу до учасників вийшов міський голова Руслан Марцінків. 

Інформатор побував на мітингу й знає, про що говорив міський голова з франківцями.

Містяни вже вдруге збираються під будівлею місцевої влади з вимогою про витрачання коштів на ЗСУ, а не бруківку чи масштабні ремонтні роботи. У міського голови запитали про те, чому витрачаються кошти з міського бюджету на масштабні ремонтні роботи, бруківку, ремонти в парках та скверах замість того, щоб виділити додаткові гроші на допомогу Збройним силам України.

Мітингувальники обурені діями влади. За їх словами, лише з початком повномасштабного вторгнення в місті почалися масштабні ремонтні роботи. Вони вважають, що це не на часі.

Також мешканці міста поціавилися питанням розподілення коштів у міському бюджеті, виплатами для військових, придбання для них амуніції, затримкою з оформленням посвідчень УБД та запропонували міському голові пожити на пенсію в розмірі 2 500 грн або ж щомісяця збирати кошти на заробітну плату для мера Івано-Франківська.

Запропонували й відкрити збір для допомоги нашій армії на сторінці міського голови в соіціальних мережах. За словами мітингувальників, довіра до очільника міста досить велика й кошти надсилатимуть.

Руслан Марцінків вислухав людей й пообіцяв, що виплати для захисників будуть збільшувати. Він додав, що регулярно буває на фронті й знає про потреби воїнів. Щодо допомоги з амуніцією, то міський голова розповів про ідею з виділенням коштів на захист для воїнів. За його словами, вона вже працюєю

Міський голова погодився щодо ремонтних робіт й того, що бруківка зараз не на часі. Додав, що підтримку для ЗСУ будуть збільшувати й допомогагати бійцям з їх потребами.

А як минула розмова, ви зможете побачити на світлинах:

Читайте також: Допомога ЗСУ, а не бруківка: франківці мітингували за виділення грошей для армії.

Артем Тригуб

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору