Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Незаконний тютюновий бізнес братів з Коломиї: розкрили поліцейські з Тернопільщини

Незаконний тютюновий бізнес братів з Коломиї: розкрили поліцейські

Працівники карного розшуку спільно з прокуратурою та слідчими з Тернопільщини, ще у травні розпочали документувати та збирати доказову базу у справі по незаконному виробництву сигарет.

Розповідає Інформатор.

У ході досудового розслідування стало відомо, що контрафактну діяльність з виготовлення сигарет в промислових масштабах організували двоє братів – уродженців Коломийського району. Допомагали їм п’ятеро осіб з Тернопільської та Чернівецької областей.

Один з братів був фінансистом, розробляв бізнес-план, керував підлеглими та надходженнями. Інший займався логістичними питаннями, зберіганням, фасуванням та доставкою готового неліцензійного продукту до замовника. Всі дії проводили через соціальні мережі, а реалізація продукції здійснювалася по всій Україні.

Зібравши докази спецпідрозділи спільно зі слідчими Тернопільської області провели 21 обшук в чотирьох областях. Було вилучено три тони висушеного та подрібненого тютюну, обладнання для його сушки, станки для виготовлення цигарок, 95 000 цигаркових гільз та 5000 готових сигарет.

Учасникам злочинного анклаву готується підозра відповідно до статті 204 та 199 ККУ – незаконне придбання, зберігання, транспортування, незаконно виготовлених тютюнових виробів з метою збуту та підробка марок акцизного податку.

Триває розслідування.

Читайте також: У Франківську експосадовця Держекоінспекції Карпатського округу засудили до 5 років тюрми

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору