Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Де посмакувати у Львові стравами грузинської кухні?

Де посмакувати у Львові стравами грузинської кухні?

Львів – місто затишку, неповторної архітектури – входить до сотні найпопулярніших серед туристів з усього світу.

Крім визначних пам’яток архітектури, Львів славиться неймовірною кухнею. Це місто – справжній рай для любителів смачно та здорово поїсти. Грузинська кухня у Львові приємно здивує вас асортиментом і палітрою смаків.

Ми рекомендуємо вам відвідати ресторан Churrasco Grill & Wine. Він розташований у центрі міста, вулиця Валова 15, це неподалік церкви Святого Андрія.

Інтер’єр закладу заворожує, комфортні сидіння, багато дерев, є столи для великих компаній. Меню на вигляд невелике, але має багато позицій. Різноманіття не тільки м’ясних, але і рибних страв та десертів – особлива любов відвідувачів закладу.

Ціни різні, але якщо врахувати рівень ресторану, то цілком вони виправдані. Обіднє меню обійдеться в 150 – 200 грн, чекати на нього треба від до 10 хв. Хотілося б відмітити крутезні кільця ананасу з грилю, що подають останніми в дегустації м’яса і є дуже доречними.

Сетом цілком можна ділитися, безліміт м’яса розраховано тільки для однієї людини, тому на нього існує правило, яке не дозволить вам замовити один безліміт м’яса на кількох людей і поділись ним з сусідому.  Вартість – 349 грн з особи. Окрім м’ясних страв, тут можна замовити різні супи. Вартість яких коливається від 100 до 200 грн. Ще є крута альтернатива – безліміт м’яса, тобто платиш одну суму і їси досхочу. А ще ресторан Churrasco Grill & Wine підійде під будь-яку важливу подію.

Ще однією родзинкою цього закладу є доставка їжі ЗАРА БУDУ. Це чудовий вихід із непередбачених ситуацій, особливо після важкого робочого дня коли немає сил на приготування їжі, або ж коли несподівано прийшли гості, а харчів у холодильнику обмаль. Приємним бонусом цієї доставки є те, що вона безкоштовна. Для працівників в офісах приємним бонусом стане доставка супу. Доставлять вам будь-яке замовлення за 60-75 хвилин.

Доставка ЗАРА БУDУ дає вам можливість отримати страви з кращих ресторанів міста: Churrasco Grill & Wine, Churrasco Grill & Beer, Bar Mushly та Анчоусна від Чорноморки. Найкращі поварі цих закладів приготують для вас улюблену їжу. А доставка ЗАРА БУDУ швиденько примчить до вас.

Для замовлення доставки вам потрібно:

  • відкрити меню;
  • вибрати та замовити їжу;
  • очікувати на кур’єра, який мчатиме вулицями Львова, щоб якомога швидше доставити вам тепленьку і свіжу їжу.

Замовити обід, вечерю чи сніданок, можна онлайн, або ж на сайті (zarabudu.com.ua)  чи зателефонувати за номером +380 (98) 983 88 98.

Якщо ви досі вагаєтесь де провести вихідні, або найважливішу подію у вашому житті – їдьте в Львів та заходьте у  Churrasco Grill & Wine, або замовляйте доставку і зробіть свій день щасливішим.

Читайте також: Гавайська піца: смаки тропіків в кожному кукурудзяному ковдрі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу, телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору