Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Франківщині чоловік вбив жінку через ревнощі | оновлено

На Франківщині чоловік вбив жінку через ревнощі | оновлено

На Прикарпатті у Долині застілля закінчилось побиттям і вбивством. Померла 44-річна жінка.

Розповідає Інформатор.

Як пише пресслужба обласної поліції, 6 листопада поліції повідомили медики про те, що від травм померла 44 -річна жінка. Виявилося, що між померлою та 41 -річним чоловіком через ревнощі відбувся конфлікт, що переріс у бійку. Чоловік наніс численні тілесні ушкодження приятельці. У скоєному фігурант зізнався. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Йому повідомлено підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У Долинському районному суді повідомили, що протерпіла, мама двох неповнолітніх дітей, 4 листопада, близько 21.30 год прийшла у квартиру до підозрюваного, який є її знайомий, де разом вживали алкоголь. Вже за пів години виник словесний конфлікт після якого підозрюваний завдав співмешканці кілька ударів руками в область голови, чим спричинив їй тяжкі тілесні ушкодження.

Під час судового засідання підозрюваний просив обрати йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або альтернативний запобіжний захід у вигляді застави, вказавши, що на утриманні має дітей, він проходить військову службу. У нього офіційний дохід та міцні соціальні зв’язки, наміру ухилятися від органів прокуратури та суду не має, свою причетність до дій, у вчиненні яких йому пред’явлено підозру, визнає та жодним чином не бажає перешкоджати розслідуванню кримінального провадження.

Оскільки дії підозрюваного спричинили смерть людини, слідчий суддя дійшов висновку, що застосування підозрюваному більш м’якого запобіжного заходу, не є доцільним, адже оскільки він підозрюється у вчиненні тяжкого злочину в стані алкогольного сп’яніння із застосуванням насильства, що спричинило смерть потерпілої.

Завершення досудове розслідування підозрюваний проведе під вартою.

Читайте також: У Франківську знайшли мотоцикл, який був у міжнародному розшуку

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору