Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Не мали на меті нікого образити. Канал ТЕТ відреагував на обурення серіалом “Встигнути до 30”

Не мали на меті нікого образити. Канал ТЕТ відреагував на обурення серіалом "Встигнути до 30"

Телеканал ТЕТ відреагував на скарги глядачів на серіал “Встинути до 30”, де недалекою зображена дівчина з Коломиї. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на ТЕТ.

У заяві зазначено, що серіал створили на запит глядачів, і він допомагає знайти позитивні емоції. Нагадаємо, серед головних героїнь – Люба з Коломиї. Вона недалека дівчина, наче з глухого села, говорить зовсім не так, як на Галичині. Це, і не тільки, викликало обурення у мешканців.

“По-перше, про Коломию, умови життя в місті, традиції чи щось інше — в серіалі не йдеться, а персонаж Люби, який є вигаданим, — це жодним чином не збірний образ коломиян. По-друге, якщо переглянути серіал повністю, стає очевидним, що героїня проходить шлях трансформації та завдяки друзям та оточенню стає кращою версією себе. Ні автори серіалу, ні телеканал чи творча команда не мали на меті образити будь-кого, використовуючи звичайні та зрозумілі для всього світу сценарні прийоми”, – заперечують творці серіалу.

Кіно, кажуть вони, художнє, де всі герої вигадані. “Суспільство наразі дуже травмоване”, і навіть безневинна аналогія може когось травмувати, вважають на телеканалі. А ще мета телевізійників – давати якісний продукт глядачам.

Про сам серіал розповімо вам згодом.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору