Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

На Прикарпатті скасували держзакупівлі на близько 3 млн грн: Світлана Онищук

На Прикарпатті скасували держзакупівлі на близько 3 млн грн: Світлана Онищук

Сьогодні, 15 листопада, відбулося третє засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність” – в одній з громад скасували тендерні закупівлі на близько 3 млн грн.

Пише Інформатор

Робоча група продовжує перевіряти громади на належне використання бюджетних коштів.

Для більш ефективної роботи до групи долучилися правоохоронці, які допоможуть регулювати правочинність закупівлі. Було підписано меморандум про співпрацю Івано-Франківської ОДА, з обласним управлінням стратегічних розслідувань

Організаційними питаннями зустріч не закінчилася. Також заслухали представників трьох міських громад, бюджети яких отримали найбільші надходження від військового ПДФО.

Провівши роботу, група “Прозорість та підзвітність” рекомендувала оптимізувати бюджетні видатки та скасувати закупівлі, що стосуються питань благоустрою та господарської діяльності, щоби сповна забезпечити потреби військових. Це дало можливість скасувати тендерні закупівлі на близько 3 млн грн, в одній із громад Франківщини.

Держаудитслужбі дано доручення взяти на особливий контроль тендерні закупівлі, які проводять в територіальних громадах, бюджети яких отримують чималі кошти від військового ПДФО.

Голови громад, які виступали на засіданні, готові надати силам ППО області додатковими автомобілями.

Читайте також: Перші результати роботи групи “Прозорість та підзвітність”: розірвано 41 договір на суму понад 44 мільйони гривень

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору