Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У Франківську спеціальна комісія щоквартально обстежуватиме бомбосховища

У Франківську спеціальна комісія щоквартально обстежуватиме бомбосховища

В Івано-Франківську створили робочу групу, яка кожних три місяці буде обстежувати стан готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться на території Івано-Франківської громади.

Повідомляє Інформатор.

До складу робочої групи увійшов представник сектору взаємодії з аварійно-рятувальними службами управління з питань надзвичайних ситуацій, начальник служби охорони праці КП “Управляюча компанія “Комфортний дім” та заступник директора Департаменту освіти та науки з господарських та соціально-економічних питань. Відповідне розпорядження підписав міський голова Руслан Марцінків 13 листопада.

Дана робоча група буде здійснювати щоквартальне обстеження об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту та складати відповідні акти обстеження.

Нагадаємо, що раніше міський виконавчий комітет зобов’язав створити цілодобові та денні пункти обігріву на базі комунальних закладів – в школах, лікарнях, бібліотеках та навіть у підвалах багатоповерхівок. Їх мають забезпечити медикаментами, засобами індивідуального захисту та альтернативними джерелами обігріву – генераторами чи пічним опаленням. Також в міському бюджеті передбачать кошти на придбання продуктів харчування для пунктів обігріву.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору