Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Обласна рада до кінця року передасть 700 га лісу на баланс Франківській громаді

Обласна рада до кінця року передасть 700 га лісу на баланс Франківській громаді

В Івано-Франківській територіальній громаді є ряд лісових угідь, які наразі перебувають в управлінні обласного лісового господарства.

Повідомляє Інформатор.

Вже в грудні місяці обласна рада має прийняти рішення про передачу їх на баланс міста. Про це повідомив заступник міського голови, директор Департаменту комунальних ресурсів і сільського господарства Микола Вітенко. За його словами, в Івано-Франківській громаді є ліси в селі Тисменичани і Камінне.

Загальна їх площа становить майже 700 гектарів. Станом на сьогодні проведена інвентаризація цих угідь. Документи перебувають на експертизі.

«Є домовленість з обласною владою про те, що коли ця інвентаризація пройде експертизу, то її винесуть на затвердження обласної ради. І своїм рішенням обласна рада в грудні місяці предасть на баланс міста ці угіддя. Місто вже готове обслуговувати ліси», – коментує заступник міського голови Микола Вітенко.

Для обслуговування лісового фонду мерія планує або створити нове комунальне підприємство, або окремий підрозділ комунального підприємства «Франківськ АГРО».

Головне фото ілюстративне.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору