Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

300 працівників та 26 одиниць техніки: Як підготувалися комунальні служби Франківська до зими

300 працівників та 26 одиниць техніки: Як підготувалися комунальні служби Франківська до зими

Міський голова Руслан Марцінків провів перевірку комунальних служб Франківська та поспілкувався з керівниками щодо готовності їх роботи в зимовий час. Загалом для прибирання снігу в місті підготовлено 26 одиниць техніки та 300 працівників.

Пише Інформатор з посиланням на очільника міста.

“”Благоустрій”, “Комфортний дім”, “Муніципальна дорожня служба” – це три організації, які є відповідальними за прибирання міста. Звісно є приватні ЖЕКи, які відповідальні за свою територію, комунальники по селах. Але основну левову частину роблять саме ці підприємства. Мене цікавить три основних питання, а саме наявність солі, скільки одиниць техніки та скільки буде залучено працівників”, – говорить мер міста, Руслан Марцінків.

Муніципальна дорожня служба для боротьби з негодою підготувала 100 працівників та 18 одиниць техніки.

“Запаси солі, приблизно 3 тис. тонн солі, 10 автомобілів солерозкидачів, 8 тракторів для прибирання тротуарів, закуплене пальне. В нас 10 добові чергування, які розбиті на три зміни та готові стати до роботи в будь-який час. Підготовлено 100 працівників”, – розповів керівник Муніципальної дорожньої служби Віталій Бурко.

Комунальне підприємство “Благоустрій” підготувало 4 одиниці техніки та залучило 100 працівників.

“Зона нашої діяльності – Каскад, Хоткевича, утримання скверів, тротуарів, дамби, відпочинкові зони. В наявності 4 одиниці техніки, є солерозкидачі, також придбали спеціальний причіп для розкидання солі, адже надходять скарги, що від звичайних розкидачів сіль потрапляє на автомобілі. Закуплений інвентар, до роботи залучено 100 осіб”, – зазначив Михайло Яцків.

КП “Комфортний дім”, в підпорядкуванні якого 600 багатоквартирних будинків, до робіт залучить 100 прибиральників та чотири одиниці техніки.

Читайте також: У Франківську закуповують сіль для посипання доріг за майже 20 млн грн

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору