Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де та за скільки купити новорічні прикраси в Івано-Франківську?

Де та за скільки купити новорічні прикраси в Івано-Франківську?

Скоро настануть Різдвяні та Новорічні свята, але через війну більшості з нас не хочеться гучних святкувань. Створити затишну святкову атмосферу важливо, щоб відчути, що ніхто не забере наше. Ми вирушили містом дізнаватися, де та за скільки можна придбати новорічні прикраси.

Розповідає Інформатор.

Щоб знайти ялинкові іграшки гірлянди та різні декорації, вам не доведеться бігати всім містом, бо більшість торгових центрів виділили цілі відділи для новорічних прикрас.

Найбільший вибір в “Епіцентрі”, “Метро”, “Велмарті”. Також новорічні декорації можна зустріти і у інших магазинчиках та на ринку нашого міста.

Асортимент новорічних декорацій надзвичайно великий. У магазинах ви знайдете пластикові й скляні кульки. Штучний сніг та різні гірляндами, багато декоративних помічників Санти, у вигляді оленів, ельфів та інших міфічних істот.

Наприклад, в магазині “Метро”, набір пластикових кульок ви зможете придбати за 149,90 грн. Різдвяний вінок  – 99, 90 грн. Також мережі пропонують і різні декоративні ялинки з різною ціновою політикою.

В порівнянні з минулорічними цінами на різні декорації у вигляді ельфів, сніговиків, цього року ціна дещо збільшилася, але не критично, – на 20 грн.

Загалом сніговиків, оленів, Санта Клаусів, можна придбати від 490 грн до 2499 грн. Все залежить від розміру.

Декоративні хвойні гілочки прикрашені штучним снігом та ягодами можна придбати в середньому за 239 грн.

В магазині “Епіцентр” представлений найбільший асортимент різдвяно-новорічних декорацій. Найдешевший набір новорічних кульок можна придбати всього за 98 грн.  За одну скляну іграшку ван доведеться віддати в середньому 139 грн.

Найдешевша новорічна кулька була знайдена в ТЦ “Епіцентр”, її ціна – 16,99 грн.

Вибір світлодіодних гірлянд надзвичайно великий, найдешевшу можна придбати за 39 грн, а найдорожча – 2199 грн. Середня ціна на гірлянди варіюється від 300 до 600 грн.

Новорічні декорації в магазині є. Тому створити свою ідеальну новорічну атмосферу вдома вдасться.

Читайте також: Ялинкове золотко й привиди комунізму: де й за скільки купити святкові прикраси у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, InstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору