Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У Тлумачі п’яний водій побив військового. Що стало причиною?

У Тлумачі п'яний водій побив військового. Що стало причиною?

Вчора, 30 листопада, у Тлумачі, п’яний водій побив військового Ігоря Федорака, через те, що у нього завелика машина і він повільно їхав. 

Розповідає Інформатор, покликаючись на Суспільне.

Як розповіла донька побитого військового Аліса Андрусяк, близько 16:15 її батько виїжджав зі свого подвір’я. Він два тижні, як повернувся з фронту. Чоловік віз свого тата в лікарню.

“Через кілька годин я побачила відео, яке поширювали у соцмережах, що у Тлумачі побили військового. Я впізнала тата. Потім мені скинули більше відео, і я впевнилася, що це — він. Найбільше мені образливо, що мій батько після загибелі свого сина, продовжує півтора року захищати нас від армії РФ”, — каже Аліса.

За словами Аліси Андрусяк, коли її тато вийшов з автомобіля, то нападник почав його сильно бити. Ігор Федорак (потерпілий) на той момент повністю виїхав, він не заважав руху. Коли приїхали правоохоронці, то нападник перед ними знову спробував вдарити військового. У побитого все обличчя було в крові. Інцидент зафіксований на відео.

Як розповів начальник сектору комунікації поліції в області Андрій Яцків, о 16:20 до поліції надійшло повідомлення, що в Тлумачі на вулиці Макуха виник конфлікт між двома водіями. По прибутті на місце події нападник вже втік. Слідчі оперативно встановили місце перебування чоловіка.

Як виявилось, затриманий 1983 року народження. Його притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння). За фактом події розпочали розслідування.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до обмеження волі на строк до п’яти років.

Читайте також: На Прикарпатті громада не хоче прощатися з пам’ятниками радянським окупантам

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, InstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору