Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як прикарпатцям поскаржитися на недоцільні закупівлі?

Як прикарпатцям поскаржитися на недоцільні закупівлі?

Відтепер прикарпатці можуть поскаржитися на недоречні на їхній погляд закупівлі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Зі слів голови, до ОВА звертаються активісти та громадські організації щодо недоцільних закупівель. Тож було прийнято рішення створити на сайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації форму. Ви її можете переглянути за посиланням.

Таким чином ви маєте змогу розповісти про неналежне використання коштів органами державної влади та місцевого самоврядування.

У формі слід вказати свої дані, яку сферу діяльності ви представляєте; назву організації, яку ви представляєте. Далі слід описати закупівлю, яка на вашу думку підозріла і посилання на тендер з електронної системи публічних закупівель Prozorro.

“Усі ці звернення будемо перевіряти та розглядати на найближчих засіданнях групи, яка стежить за державними закупівлями. Зараз наша єдина та спільна мета – підсилення війська задля наближення справедливої Перемоги України”, – зазначила Світлана Онищук.

Нагадаємо, на Прикарпатті діж робоча група “Прозорість та підзвітність”, яка продовжує перевіряти громади на належне використання бюджетних коштів.

До теми: На Франківщині скасували тендерні закупівлі на благоустрій міста на суму 8,5 млн грн

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору