Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Вдячні ЗСУ за можливість жити. У Франківську відбувся жіночий автопробіг

Вдяні ЗСУ за можливість жити. У Франківську відбувся жіночий автопробіг

Сьогодні, 3 грудня, в Івано-Франківську від Меморіального скверу стартував жіночий автопробіг на підтримку ЗСУ. 

Розповідає Інформатор 

У автопробігу взяли участь жінки, чоловіки яких загинули на війні. Це вже третій рік поспіль організовується така акція.

Даний автопробіг приурочений до дня Збройних Сил та має назву “Вдячні ЗСУ”.

За словами співорганізаторки акції та керівниці громадської організації “Дружина Воїна” – цей жіночий автопробіг це вдячність нашим воїнам за захист. Основна мета це збір коштів на придбання автомобіля для 54 ОМБР. Вартість якого становить 100 тисяч гривень.

“Сьогодні ми хочемо нагадати мешканцям міста, що війна триває вона не закінчилась. Найкраща подяка і вдячність наша це – донати. Підтримка різних волонтерських зборів, щоб показати нашим захисникам, що ми дійсно міцний тил для них” – додала Тетяна Фреїшина.

До автопробігу доличилась дружина Олега Перегуди, який загинув у бою з окупантам 14 червня 2022 року в Донецької області – Василина Перегуда.

Нагадаємо, що Василина Перегуда після смерті чоловіка спільно з побратимами створює реабілітаційний центр “4.5.0. Прикарпаття” на Калущині. Облаштовують його на базі закинутої водонапірної станції “Хотінь”.

“Я другий рік беру участь в такому автопробігу. Взагалі на мою думку кожен повинен долучатися до таких заходів, адже це таке нагадуванням нам кому ми маємо бути вдячні за життя. Це спосіб об’єднатися з однодумцями і робити все для нашої перемоги” – розповіла нам Василина Перегуда

Пробіг розпочали панахидою за загиблими воїнами.

Щоб допомогти “Дружинам Воїна” зібрати необхідну суму для допомоги нашим воїнам потрібно задонатити на цю банку, або на рахунок ГО «Дружина Воїна»:

  • UA653365030000026006300239657 ЄДРПОУ 42723358.

Призначення платежу: благодійна допомога.

Читайте також: Влада Івано-Франківська закуповує другу партію 500 FPV-дронів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору