Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Зимовий ярмарок на такмед: Івано-Франківські волонтери вчергове провели захід на підтримку ЗСУ

Зимовий ярмарок на такмед: Івано-Франківські волонтери вчергове провели захід на підтримку ЗСУ

Вчора, 2 грудня, в приміщенні міської Ратуші, близько 20 майстринь хендмейду продавали свої вироби, щоб допомогти Силам оборони України. Волонтери “Громадської ініціативи Галичини” в чергове організували ярмарок, щоб закупити засоби тактичної медицини для військових.

Пише Інформатор

Це другий благодійний ярмарок ініційований волонтерами, попередньо, 1 жовтня, майстриням вдалося зібрати понад 80 тисяч гривень. Як і попередньо, на ярмарку представлені різні іграшки ручної роботи, прикраси з бісеру, декоративного каміння, міді, глини та шкіри, а також прикраси для волосся, новорічний декор та текстиль для дому, сумки, екоторбинки, свічки й власноруч зроблене натуральне мило.

 “Це вже не перший ярмарок, попереднього разу нам вдалося зібрати більше 80 тис гривень. Цього разу, ми вирішили повторити, але в приміщенні. До участі в ярмарку, зареєструвалося близько 20 майстрів, але дві майстрині захворіли. На кожній локації представлені різні роботи, виконані власноруч майстринями. Це і святковий декор і прикраси і фіалочки, плетені різні вироби, сухі парфуми, досить різноманітне представлення”, – розповідає співорганізаторка та координаторка ярмарку, Паньків Катерина.

На ярмарку за донат на ЗСУ,  відвідувачі змогли взяти участь у різних майстер-класи з виготовлення іграшок новорічних та Мозаїк з насіння і круп, вирощування та догляд за фіалками, мастер-класс з виготовлення Капелюшків-гольничків.

Цього разу, як і попереднього немає конкретної суми, яку планують зібрати, адже  тактичні аптечки, це — розхідний матеріал, який швидко закінчується. Тому будуть раді будь якій сумі.

“Ціль у нас одна допомога для військових, ми збираємо на тактичну медицину так як, це потрібно нашим воїнам, тому ми збираємо. Вартість однієї тактичної аптечки близько ста євро тому, як можемо так і працюємо. Ми раді кожній сумі, адже розуміємо, що час такий, тому просимо не бути байдужими та долучатися до кожного такого заходу. – говорить співрганізаторка Паньків Катерина.

Відвідати ярмарок та взяти участь в мастер-класах, можна сьогодні, ярмарок триває з 10 до 18.

Читайте також: Опришок без голови, відьма і Франко. Що цікавого можна побачити у підземеллях франківської ратуші

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору