Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що цікавого відбудеться у Франківську з 4 по 10 грудня | афіша

Що цікавого відбудеться у Франківську з 4 по 10 грудня | афіша

Тиждень 4 – 10 грудня обіцяє бути насиченим. Вас чекають концерти, перегляд фільму, відкриття виставки і багато іншого. 

Інформатор зібрав цікаві події.

Перегляд фільму “Гості з Харкова”

Режисерка фільму – Галина Лаврінець. Після перегляду стрічки до розмови долучиться психологиня Лілія Борисова. Вхід вільний.

“Неля — власниця музею-садиби народно-побутового ужитку «Омелькова хата» в селі Козубівка Полтавської області. Неля разом зі своїм чоловіком Олександром допомагають адаптуватися в селі переселенцям/-кам, що рятувалися від бомбардувань та обстрілів у Харкові. Вони стають один для одного друзями. Через війну, Неля дуже боїться голоду: аби переселенці/-ки з Харкова могли себе прогодувати, вона дає їм великий город з посадковим насінням, на якому ті саджають картоплю та овочі”, – йдеться в описі стрічки.

Місце: громадський простір “Молода Просвіта”, Січових Стрільців, 25, поверх 2

Час: 4 грудня, 16:30

Виставка дипломних творів мистецької школи Миколи Якимечка

В Навчально-методичному центрі образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва ПНУ імені Василя Стефаника відкриють виставку дипломних творів, виконаних студентами кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Навчально-наукового інституту мистецтв під керівництвом відомого митця Миколи Якимечка. Ретроспектива останніх 15 років.
Глядачі познайомляться з композиціями в різних техніках малярства.

Місце: Прикарпатський Національний Університет Імені Василя Стефаника, Шевченка, 57

Час: 5 грудня, 12:00

Концерт Grandma’s Smuzi 

19 листопада Grandma’s Smuzi вирушили у тур з оркестром. Виконавці подарують відвідувачам україномовну адаптацію найвідоміших рок-хітів світу у супроводі симфонічного оркестру. Квитки вартують 620 – 740 грн.

Місце: “Арена центр”, Незалежності, 46

Час: 5 грудня, 18:30

Кіноквіз від ГлуздоГерць

ГлуздоГерць – це розвага у форматі pub quiz, під час якої ви зможете не тільки відпочити в компанії друзів, але й “розімнути” мозок. Вартість гри для одного складає 200 грн. Військові грають безкоштовно. Реєстрація за посиланням. До реєстрації запрошуються команди в складі 2-10 учасників.

Місце: вулиця Чорновола, 14

Час: 6 грудня, 19:00

Концерт “Rammstein cover show”

Ви побачите фантастичне шоу професійного кавер-бенду “CherryBlazer” із найвідомішими хітами легенди індастріал-металу. 30% прибутку передадуть на потреби ЗСУ. Вартість квитків – від 300 грн.

Місце: Panorama PubІвано-Франківськ, Північний бульвар 2а

Час: 7 грудня, 19:00

Школа ґрантового менеджменту

Заявки на школу приймаються до 4 грудня. Вас чекає 2-денний тренінг для ініціативних містян, які не мають досвіду в реалізації власних проєктів, але мають бажання робити корисні зміни в місто та громаду. Ви дізнаєтеся, як перетворити ідею в ґрантову заявку. З лектором Аліною Бочарніковою пройдете основні етапи. Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням.

Місце: Promprylad.Renovation, вул. Української перемоги, 23, конференц зал

Час: 8-9 грудня

“Від серця до серця”

Це концерт творів композиторів-романтиків у виконанні студентів фортепіанного відділу Івано-Франківського фахового музичного коледжу ім. Д. Січинського. Супровід – Академічний камерний оркестр “Harmonia Nobile”. В програмі музика Вебера, Мендельсона-Бартольді, Ф.Шопена, Шумана, Сен-Санса. Вартість квитків – 100 – 200 грн.

Місце: Івано-Франківська філармонія ім. Іри Маланюк, Леся Курбаса, 3

Час: 10 грудня, 14:00

Ламповий вечір

На вас чекають цікаві автори з різних міст, класна акустична музика, глінтвейн та інші теплі напої, можливість виступити і затишна атмосфера. Вхід – донат від 100 грн. Ось тут посилання на реєстрацію.

Місце: Простір “Між іншим”, вул. Довга 20, б

Час: 10 грудня, 16:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору