Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Мерія знайшла інвестора, який забудує гектар на Пасічній

Мерія знайшла інвестора, який забудує гектар на Пасічній

Івано-Франківський міськвиконком знайшов інвестора для забудови більше гектара землі в мікрорайоні Пасічна. Там планують будувати адміністративні приміщення для Івано-Франківської міської аварійно-рятувальної служби, а на решті ділянки зведуть багатоповерхівку.

Повідомляє Інформатор.

Івано-Франківський міськвиконком затвердив протокол  конкурсної комісії та погодив інвестиційний договір щодо інвестиційного конкурсу по залученню інвестора до інвестиційного проєкту «Будівництво адміністративно-господарського корпусу комунальної установи «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба» та багатоквартирної житлової забудови з приміщеннями громадського призначення на вул. Галицькій, 201 у м. Івано-Франківську».

Цим інвестором буде приватне виробничо-комерційне підприємство «ЛІКО». Фірма зареєстрована в Івано-Франківську, працює з 2003 року. Статутний капітал становить 50 тисяч гривень.

Директор та кінцевий бенефіціар підприємства «ЛІКО» – Інкін Володимир Іванович. Згідно реєстрів, Володимир Інкін є адвокатом та директором і власником ще двох фірм: ТОВ «Франківськміськбуд» та ПП «Дельта Груп Плюс».

Орієнтовна площа відведених земельних ділянок для забудови становить 1,07 гектари. Територія належить комунальній установі «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба».

Інвестиційний проект передбачає ІІ черги будівництва.

Для першої черги відвели площу 0.11 гектарів і будуватимуть адміністративно-господарський корпус на 2 поверхи, який інвестор зобов’язаний передати на баланс міста. Тут мають бути гаражі, складські та офісні приміщення, диспетчерська, навчальний клас, харчовий блок, спортивна зала та навіть кімната психологічного розвантаження.

Друга черга будівництва – це «багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення». Згідно умов договору, на земельній ділянці 0,96 гектарів планують звести 9 поверховий будинок на 248 квартир з паркінгом та гаражами.

Замовником будівництва виступатиме КП «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба».

Головне фото ілюстративне. 

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору