Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Номер за понад 40 000 грн: скільки коштує житло в Буковелі в новорічну ніч?

Номер за понад 40 000 грн: скільки коштує житло в Буковелі в новорічну ніч_

Новий рік не за горами, як і велика кількість туристів на Прикарпатті в святковий період. В нашій області є чимало місць для відпочинку, однак найпопулярнішим з них лишається Буковель. Скільки ж вартує житло там в новорічний період? 

Наші колеги з Інформатор Калуш вирішили це дослідити.

На Прикарпатті частина міст цього року вирішили не проводити масові святкування або не ставити ялинок. Зокрема, Долина, Калуш, Верховина, Надвірна, Івано-Франківськ. Вважають, що зараз не на часі. Чого не скажеш про Буковель. Наразі є вільні номери в готелі на найближчі дати, але чим ближче свята – тим можливостей забронювати житло все менше.

А що по вартості?

Ціни на найдешевші номери впродовж свят дорожчають подекуди на 150 %. Найдорожчі ж номери залишаються з більш-менш стабільною ціною.

Тож якщо вас двоє й ви хочете відпочити у вихідні в Буковелі, то ми знаємо скільки це буде коштувати. Розглядали варіант з двоспальним ліжком й сніданком, який входить у вартість номера.

8-10 грудня

Найближчих вихідних доступно 101 помешкання для бронювання:

Найбюджетніший номер коштує від 2 000 грн. Варіантів не є багато, однак обрати буде з чого. Відвідувачі залишали високі оцінки про помешкання.

Наступна цінова категорія – 3 000 – 4 000 грн за номер. На наступних сторінках вже є варіанти з цінником у понад 6 000 грн. В вартість одного номеру включене СПА. Від 7 000 грн можна орендувати номери класу напів люкс і люкс або ж окремий будинок.

Вартість найдорожчого варіанту помешкання на два дні цих вихідних коштуватиме 32 000 грн. З номеру матимете вид на гори, особливо широке ліжко й будете в центрі Буковелю.

22-24 грудня

В цей період варіантів житла для оренди менше. Пропонують близько 80 номерів. Ціна відпочинку буде значно дорожчою, оскільки найдешевші номери зростають у вартості на понад 50 %. найдешевший коштує від 3 000 грн.

Щодо середньої вартості житла, то ціна майже не змінилася. Є номер за 6 600 – 6 800 грн. До вартості одного номеру входить теплий басейн на вулиці й сауна на дровах. Також пропонують напів люкс з видом на гори та включеним у вартість СПА.

Найдорожчі номери на цей період вартують від 32 000 грн.

Передноворічний вікенд – 29-31 грудня

В цей період найдешевше житло, яке вдалося знайти, коштує 5 340 грн.

Одним з найдорожчих помешкань за одну ніч є ми знайшли за 40 670 грн (зі знижкою).

Гадаємо, що ближче до новорічних свят ціни будуть зростати. Обирати місце відпочинку, звичайно, вам. Скоро ми розповімо вам про цікаві місцини відпочинку на Прикарпатті. Підписуйтеся на Інформатор Івано-Франківськ.

Читайте також: У Франківську монтують ковзанку.

Тетяна Кіндюх

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору