Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Розвиток молодіжного потенціалу. У Франківську відбувся BootCamp UPSHIFT

Розвиток молодіжного потенціалу. У Франківську відбувся BootCamp UPSHIFT

У Івано-Франківську з 30 листопада по 3 грудня відбувся чотириденний bootcamp в межах програми UPSHIFT, спрямованої на розвиток молодіжного потенціалу. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на організаторів.

Впродовж заходу 42 учасники з десяти команд Івано-Франківщини отримали унікальну можливість працювати над рішеннями місцевих проблем під керівництвом досвідчених менторів і тренерів. Команди, сформовані з молодих людей віком від 14 до 24 років, зосередили свої зусилля на вирішенні різноманітних проблем. Працювали над розвитком культури поводження з органічними відходами, сортування сміття, пропонуючи рішення, такі як встановлення компостерів у парках та школах, згуртованістю молоді, а саме учнівського самоврядування, формування лідерських навичок та вирішення проблем місцевого значення.

“Учасники заходу впродовж тижня до BootCamp досліджували проблематику, з якою їх було відібрано на участь в проєкті. Впродовж чотирьох днів за підтримки менторів_ок було вироблено шляхи вирішення проблеми та напрацьовано проєктну заявку. Попереду отримання фінансування та 10 тижнів плідної реалізації. Переходимо до реалізації проєктів”, – зазначають представники “МІЖ ІНШИМ”.

Програма UPSHIFT в Івано-Франківській області реалізується ГО «МІЖ ІНШИМ» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Японії.

Для отримання додаткової інформації про набори на наступні хвилі програми відвідайте сторінку МІЖ ІНШИМ або офіційний сайт програми UPSHIFT.

UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору