Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Зимовий аксесуар – лопата: де придбати та ціна у Франківську

В сніжні зими не обійтися без такого інструменту, як добротна снігова лопата. Після снігопаду з її допомогою власники приватних будинків і дач можуть розчистити двір і під’їзні доріжки від снігового покриву. А співробітникам комунальних служб та обслуговуючому персоналу підприємств з прилеглою територією вони стануть в нагоді для того, щоб прибирати сніг, який випав у важкодоступних місцях, куди не дістатися великій снігоприбиральній техніці.

Розповідає Інформатор.

Ми дізналися, де та за скільки у Франківську можна придбати зимовий аксесуар. Лопати для очищення снігу можна придбати в багатьох господарських магазинах, але в більшості випадків вони продаються окремо. Лопати також продаються і на ринку. Найбільший вибір лопат ви знайдете в “Епіцентрі”.

Ціна на лопати для очищення снігу, в ТЦ різноманітна, найдешевшу, можна придбати за 165 гривень. Автомобільну з коротким держаком, ціна стартує від 244 грн, найдорожча автомобільна лопата для снігу, вартує 1344 грн.

Снігоочисну лопату з алюмінію, можна придбати за 949 грн.

В середньому, ціни на лопати коливаються в районі 430-560 грн. Найдорожчою снігоочисною лопатою є Лавинна лопата зі змінною ручкою її ціна складає 5680 грн.

В господарських магазинах, ціна коливається від 320 до 530 грн, все залежить від якості виготовлення.

На ринку міста ціна схожа, там можна знайти лопату в середньому за 290 – 420 грн.

Минулого року, ми вже перевіряли ціни, порівняти ціни з минулорічними, читайте тут: За скільки франківці можуть придбати лопату для снігу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору