Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що відбудеться в Івано-Франківську з 11 по 17 грудня | Афіша подій

Цього тижня в Івано-Франківську буде різнобарв’я подій та заходів. Буде що відвідати як дорослим, так й діткам.

Цього тижня в Івано-Франківську буде різнобарв’я подій та заходів. Буде що відвідати як дорослим, так і діткам.

Інформатор знає куди піти в місті з 11 по 17 грудня.

Драма “Двері”: Новий Театр

У провінційне містечко за сюжетом зі столиці приїжджає успішна та авторитетна журналістка, де волею випадку змушена провести ніч з прибиральницею місцевого готелю. Двом молодим жінкам з різним соціальним статусом та світоглядом буде відведений час , щоб проаналізувати власний життєвий досвід та пройти шлях від категоричного неприйняття одна одної до усвідомлення власної спорідненості у прагненні мати право на власне щастя. Коротка нічна розмова сповнена таємничості та містики, в основі якої криються глибокі проблеми гендерних стереотипів, які тягнуться шлейфом ще у радянське минуле. Вартість входу: 120-200 грн.

Автор п’єси наша співвітчизниця з Одеси Ганна Яблонська, талановита драматургиня «Нової хвилі». Життя, якої трагічно перервано терористичним актом у віці 29 років.

Дата: 12.12, о 18:00.

Місце: Івано-Франківська Обласна Філармонія імені Іри Маланюк в Івано-Франківську, вул. Леся Курбаса, 3

«Розстріляне відродження. Голоси крізь час»

Запрошуємо на літературно-мистецький перформанс «Розстріляне Відродження: голоси крізь час».

Постановка Заслуженого артиста України Олексія Гнатковського за меценатської підтримки будівельної компанії Вертикаль.

Проєкт з відновлення культурної спадщини присвячений талановитим митцям 20-30-х років ХХ століття, які сміливо творили українську культуру. Ні масові репресії, ні арешти, ані нищівна критика і розстріли діячів української культури не зупинили українців у боротьбі за свою державність.

Трагічні паралелі з сучасною Україною. Сьогодні росіяни продовжують вбивати українців у війні, яку розгорнула держава-терорист.

Наша спільна мета — перемога над ворогом! Мета проєкту — збір коштів для ЗСУ.Кожен придбаний квиток — це донат для наших військових!

Програма заходу:

• Читання поезії та творчості авторів Розстріляного Відродження у виконанні талановитих дітей
• Музичний супровід від струнного ансамблю Quattro Corde та чуттєвої солістки Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк, Оксани Кречко
• Контемп, який візуально поєднає минуле з сучасністю, у виконанні вихованців танцювальної школи «MAASAI».

Гості перформансу отримають у подарунок оновлене видання збірки «Розстріляне Відродження: голоси крізь час» з поезією митців 20-30-х років ХХ століття та паралелями сучасної України. Вартість входу – 100-350 грн.

Дата: 13.12 о 18:00.

Місце: Івано-Франківська Обласна Філармонія імені Іри Маланюк в Івано-Франківську, вул. Леся Курбаса, 3

“Балет “Кармен”. Солісти Львівського Оперного театру”

В Івано-Франківську покажуть легендарний балет “Кармен”, у якому виступлять солісти Львівської Національної Опери.

Основа сюжетної лінії – вільне, нестримне і жертовне кохання з боку молодого солдата Хозе, який став дезертиром і контрабандистом заради красуні-циганки Кармен, що цінує понад усе свою власну свободу.

Захопившись Тореадором, Кармен гине від рук коханого, який заколов її в пориві ревнощів. Вартість входу: 290-790 грн.

Дата: 13.12 о 18:00.

Місце: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, вул. Незалежності, 42

“БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. «Разом до Перемоги»”

14 грудня 2023 року у концертній залі “Радіозавод” (Інститут туризму) відбудеться концерт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” в Івано-Франківську.

Концерт в Івано-Франківську відбудеться на біс, адже минулого разу було стільки охочих, що просто не вистачило квитків.

“БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” вміють працювати відповідно до своєї назви. Лише за останні 2 місяці вони відвідали 12 країн та відіграли 26 концертів. Як результат – все це трансформувалося у 182 535 доларів для ЗСУ.

Також гурт подякував своїм шанувальникам за підтримку. “ДИМ” – 9 000 000 переглядів та №7 у рейтингу найпопулярніших українських кліпів на YouTube!”, – написали у листопаді музиканти на своїй сторінці у Facebook.

Щоб потрапити на концерт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” в Івано-Франківську, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста.

Пісні “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”:

  • Героям

  • Мамині слова

  • Вільні люди

  • Зорі запалали

  • Най би вже весна

Дата: 14.12 о 19:00.

Місце: Концертний зал “Радіозавод” (Інститут туризму) вул. Галицька, 201

“Фелікс Редька «Золоті стендапи»”

Дмитро Гордон називає його майстром гумору, а Ірина Фаріон доконаним рабом. Народний мер Сум Анатолій Почечун, подкаст «комік плюс історик», «Стендап в бомбосховищі» і скандальне відео “Скільки ще бомб має впасти?” — це все Редька! Вас чекає півтори години якісної комедії, пісень, піджак з лелітками і неповторний щирий вайб. На концертах звучатиме нецензурна лексика. Вартість входу: 490 грн.

Дата: 14.12 о 19:00.

Місце: Кінотеатр “Люм’єр”, вул. Михайла Грушевського

Лесь Подерв’янський, концерт

Лесь Подерв’янський відбудеться завдяки ЗСУ! В українських містах відбудуться концерти неперевершеного українського сатирика Леся Подерв’янського.

Запрошуємо вас на концерт культового представника українського мистецького андеграунду Леся Подерв’янського! Гостре, актуальне і завжди влучне авторське слово, унікальний стиль та просто безмежний творчий потенціал відомого українця – саме те, що у цей непростий час потрібно кожному.

Заряджаймося на перемогу і оптимізм разом із геніальним автором!

Знову прекрасний автор дивуватиме віртуозним володінням живим і витонченим українським матом. А ще – обов’язково торкнеться найболючішого: повномасштабної війни, розв’язаної в Україні росією. Тож буде чимало приводів для щирого гучного сміху, а також для глибоких філософських роздумів. Вартість входу: від 350 грн.

Вам сподобається, приходьте!

Дата: 15.12 о 18:30.

Місце: Івано-Франківська Обласна Філармонія імені Іри Маланюк в Івано-Франківську, вул. Леся Курбаса, 3

Малювання з MONTCLAIR 

Ми заснували проект Montclair для того, щоб кожен зміг відчути магію написання картини власноруч. Наша команда професійно адаптувала малювання картин для того, щоб навіть без відповідного досвіду, кінцевий результат був WOW!

Ми подбали про все (та навіть трохи більше 😉 ), щоб кожен наш Гість зміг якісно відпочити та розвантажити думки від потоку новин та справ.

Наша місія — робити Вас щасливішими. І ми це робимо із превеликим задоволенням!

Деталі на які варто звернути увагу:

Вечір побудований таким чином, що художник поетапно розповідає та показує як малювати картину, а Гості повторюють за ним вже на своїх полотнах. Але якщо в процесі Ви захочете добавити якісь елементи від себе, то завжди можете це зробити 🙂

Усі необхідні матеріали для малювання ми, звичайно, надаємо. Працюємо з професійними полотнами (40х40 або 35х45) та акриловими фарбами. Про захист Вашого одягу, ми також подбаємо. Вартість входу: від 700 грн.

Дата: 15.12 о 19:00.

Місце: Студія Montclair Frankivsk, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)

Василь Байдак. Сольний стендап «Довільно-хаотичне»

Stand-up Василь Байдак. Сольний стендап «Довільно-хаотичне» в Івано-Франківську відбудеться 16 грудня 2023 р, 19:00, ККЗ Арена-центр.

Привіт. я їду в тур. матеріал новий, в інтернеті немає нічого звідси. можливо, ти щось десь чув чи чула вживу, то, звісно, може бути, бо ж матеріал перевірявся, аби бути смішним. вийшов смішним. є абсурд. все про нашу реальність. і трохи вигаданої. якщо ти мене знаєш, то так — там буде усе, що ти любиш. якщо не знаєш— гарне місце і час познайомитись.

Назва «довільно-хаотичне», я так себе зараз відчуваю. росія робить хаос, але я своє життя все одно складаю у довільній формі. певно, так багато хто.

Після стендапу буде моє друге шоу — аукціон. будуть круті лоти, буде весело і 100% на ЗСУ.

З прибутку від квитків 20% теж на ЗСУ. але то база. Вартість входу: 290-390 грн.

До зустрічі!

Дата: 16.12 о 19:00.

Місце: Івано-Франківськ, ККЗ Арена-центр

ТНМК. Новий вертеп

ТНМК повертається із різдвяною програмою “Новий вертеп”, яку гурт представить в рамках зимового туру Україною!

У цей час невпевненості та випробувань, запрошуємо відчути святковий настрій та дух Різдва. Адже у новій програмі будуть поєднані найкращі традиції українського вертепу та сучасний контекст.

Учасники гурту знову перетворяться на персонажів вертепу і цього разу ролі розподілилися так:
Фагот – Чорт
Фоззі – Шинкар
Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар
Антон Батурин (DJ) – Цар
Віктор Корженко (барабани) – Цар
Костянтин Жуйков (бас) – Ірод
Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол
Євген Гусак (перкусія) – Смерть

Приєднуйтеся до нас в цій унікальній подорожі! Разом зігріємось під сиренами, відчуємо тепло Різдва та подаруваємо радість тим, хто особливо потребує підтримки у цей складний час.

Не пропустіть унікальну можливість пережити Різдво з ТНМК у “Новому Вертепі”. Вартість входу: 330-750 грн.

Дата: 17.12 о 18:00.

Місце: Івано-Франківськ, ККЗ Арена-центр

Мюзикл “Княгиня Ольга”

Динамічний та видовищний мюзикл “Княгиня Ольга” відбудеться в Івано-Франківську

Мудра, сильна, харизматична постать із золотих сторінок нашої багатовікової історії. Її походження залишається загадкою. Існує кілька версій, проте жодна з них не підтверджена науково на сто відсотків.

ДИНАМІЧНИЙ ТА ВИДОВИЩНИЙ МЮЗИКЛ “КНЯГИНЯ ОЛЬГА”

Художній задум надзвичайного масштабу втілено за допомогою сучасних концертних технологій, стилізованих костюмів, відображаючи історичну епоху, та великої кількості професійних акторів-вокалістів. Тут є все: народні гуляння, обряди, розкішні маєтки, містичний світ Наві та справжнє поле бою. Все це разом з неймовірними декораціями занурить глядача у дивовижну історію кохання, мужності та стійкості безсумнівно великої жінки. Вартість входу: 330-750 грн.

Композитор: Денис Аксьонов
Вірші: Ольга Седова

Режисер та художник-постановник: Денис Рудий

Хореографи: Аліна Троянська та Генадій Цвітков

Дата: 17.12 о 18:00.

Місце: Франківський драмтеатр (вул. Незалежності, 42).

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору