Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шкільний сад: У Франківську приймуть програму озеленення закладів освіти

Шкільний сад: У Франківську приймуть програму озеленення закладів освіти

В Івано-Франківську розробили програму озеленення загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти на території міської територіальної громади “Шкільний сад”. Незабаром її планують затвердити на сесії Івано-Франківської міської ради.

Повідомляє Інформатор.

Згідно проєктом рішення, строк реалізації програми не обмежено в часі. Координацію за виконанням Програми буде здійснювати Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Для реалізації програми провели моніторинг та оцінку потреб у озелененні територій загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, враховали розмір та конфігурації територій, наявність існуючих зелених насаджень, потреби у функціональних зонах та інші фактори.

За даними Департаменту освіти і науки загальна потреба за видами дерев складає:

В основному фінансове забезпечення програми «Шкільний сад» буде здійснюватися за рахунок коштів міського бюджету і визначається щороку, виходячи з реальних фінансових можливостей. Також «Шкільний сад» може фінансуватися за рахунок грантів, спонсорської підтримки або добровільних ресурсів та волонтерів, можуть залучатись кошти міжнародної технічної допомоги та кошти з інших джерел.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору