Івано-Франківськ До сайту

Що принесе франківцям Зелений Дерев’яний Дракон у 2024 році?

На нас чекає незвичайний, цікавий і багатий на події рік. 10 лютого 2024 року, згідно з китайським, або східним календарем, розпочнеться час Зеленого Дерев’яного Дракона. Зелений колір символізує гнучкість та податливість. Що ще потрібно знати про головний символ?

Розповідає Інформатор.

Згідно з китайською астрологією, кожен рік має свого господаря — істоту, яка уособлює період і наділяє його певними якостями та характеристиками. 2024 пройде під знаменням Дерев’яного Дракона: мудрої міфічної істоти, здатної подарувати багато радості людині.

Порівняно з іншими Драконами, Дерев’яний представник характеризується делікатністю та м’якістю поведінки. Відповідно до східного гороскопу тварин, із символом 2024 року буде значно простіше порозумітися й дійти до компромісів.

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона згідно з китайським гороскопом розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року.

Що принесе рік дракона

Березень подарує надію на краще, натякне на майбутні зміни. Це початковий період, коли Дракон тільки спробує свої сили. Закохані відчують романтику та душевне піднесення. У роботі також розпочнеться оптимістичний період.

2024 рік надасть безліч можливостей зробити світ кращим. Головне – не зіткнутися із самолюбством. Найбільш проблемним місяцем виявиться жовтень: ентузіазм спаде через виснаження насиченим життям. Може з’явитися бажання все кинути та піти на відпочинок. Астрологи радять вибрати відпочинок для поповнення енергії.

Прикмети на 2024 рік

Дракон – єдина міфічна істота серед тварин календарного циклу. Що це означає? Він здатний створити магію. 2024 року можна братися за такі справи, до яких ми довгий час боялися підступитися.

Буде можливість згорнути гори. Не втрачайте свій шанс змінити життя на краще. Пам’ятайте: Дракон – це символ енергії, впевненості в собі та удачі.

Де краще зустрічати новий рік

Дракон – істота помітна, велична, шляхетна. Він любить блищати та привертати до себе увагу. Тож і зустріч року під його знаком має бути обставлена ​​по-особливому. Жодної рутини: веселе, галасливе і красиве свято. Це той рідкісний випадок, коли вечірку найкраще провести на виїзді: у кафе, ресторані, в гостях. Втім, зустрічати Дракона вдома теж не можна — ми ж пам’ятаємо про гнучкість господаря року. Головне – правильно підготуватися.

Як накрити стіл

Для зустрічі Нового 2024 року стіл повинен ломитися від кількості святкових страв. У питанні сервірування варто віддати перевагу двом кольорам: золотому та білому. Як прикраси для столу можна використовувати мандарини – рівно 8 штук як символ 2024 року, що означає нескінченність.

У меню святкової ночі мають бути страви з рису, риби, морепродуктів, свинини та птиці. Також рекомендують приготувати пельмені, в одному з яких можна сховати монету. Той, хто її знайде, відчуватиме особливу прихильність Дракона.

Фрукти на святковий стіл також несуть особливе значення. Виноград і груші означають успіх і процвітання, апельсини – достаток, а помело – міцні сімейні узи.

Що дарувати на рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Найкращими подарунками в рік Зеленого дракона вважаються подарунки з дерева — це не лише меблі, але і прикраси, наприклад. Сподобаються Зеленому Дракону також різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх немає, позитивно Дракон сприйме такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книжки, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік

Дракони —  непрості істоти, яких, на відміну від знаків китайського астрологічного календаря, не існує в реальності. Вони люблять скарби, розкіш та багатство. Тому намагайтеся не дарувати речі, зроблені своїми руками. Це може розсердити символ року.

Відмовтесь від таких банальних подарунків як предмети гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків із різким запахом, наприклад, від парфумів. Міфічній істоті це точно не сподобається.

Не даруйте  подарунки, які мають будь-який стосунок до вогню, навіть зображення його. Вогняна стихія належить тільки Драконові, і він не потерпить, якщо хтось буде на неї зазіхати.

В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник  — наручний, настінний, настільний. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть у рік Дракона.

Кажуть, що символу року подобаються яскраві кольори, тому намагайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

А що саме одягнути на святкування Нового року, читайте у нашій статті: У чому зустрічати Новий рік, щоб він приніс щастя – збираємо лук у Франківську

До теми:  Що вдягнути на Новий рік – шукаємо лук на франківських секондах

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87