Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У чому зустрічати Новий рік, щоб він приніс щастя – збираємо лук у Франківську

У чому зустрічати Новий рік, щоб він приніс щастя - збираємо лук у Франківську

До святкування Нового року слід готуватися завчасно. 2024 рік за східним календарем – Зеленого Дерев’яного Дракона. У чому святкувати, аби новий рік приніс щастя?

Повідомляє Інформатор.

Відомий український дизайнер Андре Тан відзначає, що новий рік не варто зустрічати в піжамі, адже Дракон полюбляє розкіш. На думку дизайнера, не можна зустрічати новий рік у коричневому, синьому та темно-жовтому кольорах.

Щасливим кольором наступного року вважають…зелений (як неочікувано), а ще жовтий та червоний. Допоможе задобрити Дракона і срібний та золотий кольори. Зверніть увагу на одяг з лелітками. Варто доповнювати образи яскравими та блискучими аксесуарами.

Ми взяли до уваги ці критерії і навідалися у крамниці Івано-Франківська і зібрали кілька луків для жінок.

У крамниці “Vovk” ми знайшли чудову сукню з вирізами міді смарагдового кольору вартує 1690 грн. Сарафан міді на бретелях червоний – 1 890 грн. Матеріал обох – штучний шовк. За сукню міні із сатину смарагдово кольору слід віддати 2 590 грн. Сукня плісе міді з костюмної тканини лимонного кольору вартує 2 190 грн.

А для утопленого варіанту можна придбати жовтий светр за 1590 грн.

Цими луками ми задоволені, тож пішли шукати далі.

У крамниці “Папая” ми знайшли довге трикотажне плаття приталеного крою за 1 490 грн. Інших варіантів, які б нас зацікавили, ми тут не знайшли.

У крамниці “Fashionista” суконь зеленого і жовтого кольору не знайшли. Привернула нашу увагу сукня світло-голубого кольору за 2190 грн (однак нам тут не підходить колір) та срібляста максі за 1490 грн.

У крамниці одягу українських брендів “911dresshelper” багато чарівних суконь, але ми шукали вечірній варіант та у відповідних кольорах. Тут продається червона сукня з відкритими плечима за 3300 грн.

Чи справді принесуть вам обрані кольори щастя – ми не знаємо. Однак гарна сукня точно підніме вам настрій.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87.

Нагору