Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Видавав себе за ВПО. У Франківську примусово депортували громадянина Казахстану

Видавав себе за ВПО. У Франківську примусово депортували громадянина Казахстану

Станом на сьогодні, 14 грудня, з території Івано-Франківщини депортували майже 60 іноземців нелегалів, зокрема, громадянина Казахстану.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Міграційну службу в Івано-Франківській області.

Працівники міграційної служби в Калуському районів знайшли громадянина Казахстану, який перебував на території нашої країни нелегально. Раніше працівники служби вже повідомляли 59-річному чоловікові про те, що він втратив законні підстави для перебування в Україні, а навіть офіційно зобов’язали його упродовж місяця повернутися на батьківщину.

Однак громадянин Казахстану намагався видавати себе за внутрішньо переміщену особу з регіону, де зараз тривають бойові дії.

Перед повномасштабним вторгненням рф казахстанець навідався в гості до своїх родичів на Донеччині, а з початком активних бойових дій переїхав з ними на Прикарпаття.

Згодом родичі повернулися додому на неокуповану територію Донбасу, натомість їхній іноземний свояк і далі розповідав про своє донбаське коріння. Місцеві люди вірили, бо зовнішність і мова чоловіка «органічно» відповідали класичному прізвищу російського походження.

Читайте також: Вчиняв насильство над матір’ю: мешканець Калуша отримав термін

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору