Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Міська рада проголосувала за надбавки до зарплати міському голові та його заступникам

Міська рада проголосувала за надбавки до зарплати міському голові та його заступникам

Сьогодні, 15 грудня, на сесії Івано-Франківської міської ради затвердили надбавки до зарплати, премії міському голові, секретарю міської ради та заступникам міського голови.

Повідомляє Інформатор.

“За” проголосували 29 депутатів. Йде мова про надбавку до заробітної плати, матеріальні допомоги та преміювання міського голови, його заступників, секретаря міської ради та керуючого справами виконавчого комітету у 2024 році. Уже з 1 січня всі вказані посадовці отримуватимуть надбавку “за високі досягнення у праці” в розмірі 50% від посадового окладу.

Також затвердили щомісячне преміювання міського голови 65% від посадового окладу та з нагоди державних свят і Дня місцевого самоврядування та інших дат в розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної платні.

Міський голова Руслан Марцінків отримає матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Заступники міського голови, секретар міської ради та керуючий справами виконавчого комітету отримуватимуть матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати. Щомісяця їм будуть виплачувати премії, а ще до державних свят та Дня місцевого самоврядування та інших дат.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору