Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що цікавого відбудеться у Франківську з 18 по 24 грудня | афіша

Що цікавого відбудеться у Франківську з 18 по 24 грудня | афіша

Цього тижня з 18 по 24 грудня в Івано-Франківську відбудуться концерти, вистави, стендапи, відкриття виставки “Солом’яне Різдво”, лекція з маркетингу та інші події.

Інформатор зібрав актуальні події.

Вистава “Кохання на трьох”

Це вистава-анекдот, причому дуже тонкий, має успішну багаторічну історію. Сюжет побудовано у формі гри в ритмі танго навколо вічної теми – вибору жінки. На вас чекає тонкий гумор, блискуча гра чудових акторів, непередбачуваний сюжет – таке не варто пропустити. Вартість квитків – 350 – 650 грн.

Місце: ККЗ Арена-центр, вулиця Незалежності, 46

Час: 18 грудня, 18:00

“Солом’яне Різдво”

На території палацу Потоцьких розмістилась унікальна робота директорки Надвірнянської художньої школи Жанни Боднаренко та її заступниці Наталі Пак, а також помічника хориста церковного хору Миколи Зузанського. Для виготовлення вертепу надвірнянські вчителі та митці витратили 400 кілограм сіна, 20 кілограм соломи, два 50-метрові мотки ниток. Авторку ідеї надихнули колядки. Майстриня каже, що у кожній українській хаті в різдвяній атмосфері співається: «Діва Марія Ісуса породила, та в яслах на сіні Його положила». Вхід вільний.

Місце: палац Потоцьких, вулиця Шпитальна

Час: 19 грудня, о 13:00

Лекція “Цілісний маркетинг: інструменти до стратегування над маркетинговими активностями”

На лекції поговорять про інструменти, якими кожен підприємець або власник проєкту зможе скористатись під кінець року, щоб запланувати наступний: як аналізувати свої попередні марктингові результати; в чому може бути причина непрацюючого маркетингу; як виставити влучні цілі на майбутній рік; які маркетингові заходи потребують зараз особливої уваги підприємців; як розпланувати активності на майбутній період.

Лекторка – засновниця маркетингової агенції Win Win Consulting та освітнього проєкту в сфері маркетингу Win Win Education Христина Марцінковська. Реєстрація тут.

Місце: вул. Коновальця 35, 0-й поверх

Час: 20 грудня, 18:00

РіздWAR – літературний стендап Андрія Пермякова

Андрій Пермяков – поет-віршотелер, віршоумен, поетичний стендапер, літератор із власним стилем письма та артистичною манерою виконання. Крім автентичних поезій, в програмі переклади рок-хітів українською AC/DC, The Beatles, Uriah Heap, Muddy Waters, T.REX, Tom Waits, Deep Purple, Aerosmith та інших. Вхід на подію – 200 грн. Квитки можна придбати за телефонами 050 338 8047 або 067 239 54 44

Місце: Підземний Перехід “Ваґабундо”, вул. Пилипа Орлика, 7

Час: 20 грудня, 18:00

Концерт гурту “Піккардійська терція”

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив для української музичної культури. Вокальна формація є ровесником незалежності України. Музиканти мають понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п’ятнадцять різножанрових альбомів – внесок «Терції» у пісенну культуру України та світу. На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців. Деталі читайте ТУТ.

Місце: Франківський драмтеатр, вулиця Незалежності, 42

Час: 20 грудня, 18:00

Музичний перформанс – казка для дорослих “Золота рибка”

Музичний перформанс – романтична, фантастична історія про Київ і киян, що була створена у 2011 році. Музика і пісні Анатолія Вексклярського. Фото Анни Вексклярської, відео Олексія Кіріна, Анріал Лейб, Анатолія Вексклярського

Анатолій Вексклярський – киянин, музикант, перший dj FM простору України, поет, радіо і телеведучий, який з 1991-го року працює у київських ЗМІ, а також він лідер і фронтмен Vexlarsky, Kyivmistah.

Місце: Підземний Перехід “Ваґабундо”, вул. Пилипа Орлика, 7

Час: 22 грудня, 18:00

Прем’єра документального фільму про Різдво

“Різдво разом” — це атмосферний повнометражний документальний фільм від Ukraїner про те, як у січні 2023 року молодь з усієї України обʼєдналася в три ініціативи й вирушила вертепувати на Слобожанщину. Хлопці й дівчата створювали різдвяне свято жителям звільнених населених пунктів, які пережили окупацію та жахи російського терору. Ідея належить волонтеру Ukraїner Віктору Перфецькому з подільського міста Бережани.

Місце: Urban Space 100, вул. Михайла Грушевського, 19

Час: 23 грудня, 17:00

Різдвяний концерт СКАЙ

Прозвучать найвідоміші колядки, Різдвяні та Новорічні пісні, а також знамениті хіти – «Легковажна», «Струна», «Тебе це може вбити», «Подаруй світло». На вас чекають святкова атмосфера і унікальні декорації на сцені. Квитки – 630 – 1080 грн.

Місце: ККЗ Арена-центр, вул. Незалежності, 46

Час: 23 грудня, 18:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору