Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Денний та місячний абонемент. Як у Франківську платити онлайн за парковку?

Денний та місячний абонемент. Як у Франківську платити онлайн за парковку?

В Івано-Франківську стала доступною оплата за паркування онлайн, зокрема за допомогою додатка UNIP. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на заступника міського голови Михайла Смушака

Додаток UNIP можна завантажити з Play Market або App Store. За допомогою цього додатка можна оплачувати парковку на усіх майданчиках КП “Сервіс паркування”, а також на деяких приватних паркувальних майданчиках.

Крім цього, за допомогою цього додатка можна придбати денний або місячний абонемент, який буде дійсний на всіх майданчиках для паркування даного оператора.

Вартість денного абонементу становить 56 грн., а місячного – 1030 грн.

Контроль оплати за паркування буде здійснювати інспекція за паркування. Вони з допомогою свого планшета з відповідним програмним забезпеченням шляхом простого наведення на номерні знаки припаркованого автомобіля одразу бачать оплачено за паркування чи ні. Або чи у водія є абонемент.  Якщо не оплачено – інспектор виписує штраф.

За несплату паркування треба буде сплатити штраф  у 20-ти кратному розмірі вартості години паркування. Тобто, якщо у нас вартість години паркування 10 грн., то розмір штрафу становитиме 200 грн.

Якщо штраф оплатити впродовж 10-ти банківських днів, то діє 50% знижка, тобто можна буде сплатити не 200 грн., а тільки 100 грн.

Якщо впродовж 30-ти календарних днів штраф не буде сплачено то справа передається на Державну виконавчу службу, яка надалі буде стягувати цей штраф. Крім цього, Державна виконавча служба може заблокувати усі банківські картки, банківські рахунки, стягувати кошти з заробітної плати, ви не зможете виїхати за кордон тощо.

Всі безкоштовні парковки на території міста Івано-Франківська також відображаються в мобільному додатку UNIP з написом «Free».

До теми: В Івано-Франківську 27 парковок перейдуть у комунальну власність | список

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору