Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

“Здоров’я мешканців громади”: 30 млн виділять на лікування важкохворих та військових Франківська

"Здоров’я мешканців громади": 30 млн виділять на лікування важкохворих та військових Франківська

Івано-Франківська міська рада затвердила програму “Здоров’я мешканців громади на 2024-2026 роки” та передбачила видатків на 30 мільйонів 200 тисяч гривень. В програму входить не тільки підтримка лікування важкохворих, а й медичне забезпечення військовослужбовців.

Повідомляє Інформатор.

Програма передбачає забезпечити мешканців громади життєво необхідними ліками, засобами гігієни для важкохворих, підтримувати пацієнтів з рідкісними та важкими хворобами. Загалом на 3 роки дії програми планують витратити понад 30 мільйонів гривень для її фінансування.

9 мільйонів гривень заклали на протезування для військових, учасників АТО/ООС , інвалідів війни, рідних загиблих воїнів та дітей-сиріт.

Ще 5 мільйонів гривень передбачили на діагностику для воїнів, учасників АТО/ООС, інвалідів війни, родичів загиблих військовослужбовців та дітей-сиріт. 12 мільйонів гривень – на лікування пацієнтів усіх пільгових категорій з серцево-судинними хворобами.

До слова, за 11 місяців 2023 року виділили з Івано-Франківського міського бюджету на лікування онкохворих пацієнтів, людей з психоневрологічними захворюваннями, рідкісними хворобами та на лікування дітей виділили  6 мільйонів 118 тисяч гривень.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору