Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Гоління без подразнення: як уникнути проблем зі шкірою

Гоління без подразнення: як уникнути проблем зі шкірою

Почервоніння, подразнення та висипання на обличчі — проблеми, які добре знайомі багатьом чоловікам. Усьому виною неправильне гоління, яке призводить до пошкодження шкірних покривів, а відповідно й до дискомфорту та болісних відчуттів. Щоб цього уникнути, настав час забути про використання станка: сучасним і безпечним рішенням стане електробритва Philips — найкращий пристрій для ідеальної гладкості. А дотримання базових рекомендацій дозволить запобігти неприємним наслідкам і не завдати шкірі жодної шкоди.

Правильна підготовка — запорука м’якості та гладкості

Поширена помилка — використовувати гель до вмивання. Спочатку потрібно розігріти обличчя теплою водою, щоб розкрити пори та одночасно пом’якшити щетину. Це обов’язкова процедура, нехтувати якою неприпустимо. У подальших маніпуляціях корисно дотримуватися наступного порядку дій:

  • нанести засоби для гоління, що відповідають типу та потребам шкіри;
  • прикласти плаваючу голівку під кутом 30 градусів, але не притискати її занадто сильно;
  • видаляти волоски у напрямку зростання, а не проти нього.

Голитися потрібно обережно, але досить швидко, не затримуючись на складних ділянках. Сучасні роторні та сітчасті пристрої здатні повністю видалити навіть густу та щільну щетину, не ранячи й не пошкоджуючи шкірні покриви. Завершивши процедуру, потрібно нанести спеціальний лосьйон або крем після гоління, який зволожить і заспокоїть шкіру.

Комплексне очищення та своєчасна заміна лез

Чистити електробритву важливо після кожного сеансу гоління. В іншому випадку скупчення дрібних частинок, залишків волосся, а також шкірного сала засмітить основні деталі та призведе до передчасного виходу механізму з ладу. Відсутність догляду позначиться й на якості процедури: боротьба зі щетиною займатиме більше часу, а про гладкість залишиться лише мріяти.

Сучасні багатофункціональні моделі постачаються в комплекті зі спеціальними станціями, в яких передбачено автоматичне очищення, змащування та підзаряджання. Бритва завжди готова до роботи, і на це не потрібно витрачати час. Головне оновлювати леза кожні 3–4 місяці.

Перехід на тример — раціональне рішення

Власники сухої та чутливої шкіри можуть відчувати дискомфорт навіть за умови дотримання всіх правил гоління. У цьому разі є сенс перестати видаляти щетину «під нуль», лише зрізаючи волоски до мінімальної довжини. Оптимальним вибором стане тример для носа Braun, який постачається з додатковими насадками. Серед них:

  • для бороди та вусів;
  • для брів;
  • для голови;
  • для вух;
  • для інтимних зон.

Такий набір універсальний, що зробить боротьбу з надмірною рослинністю на тілі та обличчі набагато простішою та комфортнішою. Його можна задіяти виключно для точкової обробки або як повноцінну заміну електробритви. Але краще придбати обидва прилади: кожен із них має певні функціональні можливості. Така комбінація дозволить зробити звичну рутину значно цікавішою. А біль і подразнення назавжди залишаться в минулому.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу, звертайтеся за номером 096 989 60 

Нагору