Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

З клумбами і новим тротуаром: кільцеву розв’язку на Довгій планують завершити навесні 2024 року

З клумбами і новим тротуаром: кільцеву розв’язку на Довгій планують завершити навесні 2024 року

Мерія Івано-Франківська відкрила перехрестя вулиць Довга-Берегова-Північний Бульвар для руху автомобільного транспорту. Але комплексна реконструкція перехрестя з облаштуванням кільцевої розв’язки триває – об’єкт планують завершити навесні цього року.

Повідомляє Інформатор.

По вулиці Береговій уже відновили рух автомобільного транспорту. Для цього влаштували нижній шар асфальтного покриття та сформували кільце на перехресті з Довгою та Північним Бульваром. Тож схема руху на цьому перехресті змінена.

Загалом усі роботи щодо реконструкції перехрестя планують завершити весною 2024 року. Детальніше про це розповів заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

До теми: На перехресті Довга – Берегова – Північний бульвар зрубають 19 дерев за майже 100 тисяч грн

 “Ми влаштували нижній шар асфальту і відкрили перехрестя для автомобільного руху. Проект реконструкції перехрестя включає в себе комплекс робіт. Тому перед цим ми оновили усі комунікації. Провели нові водопроводи, газові та електромережі. Збудували нову дощову каналізацію. Попереду в нас ще роботи з благоустрою території, будуть нові тротуари, нове вуличне освітлення, озеленення. І, звичайно, другий шар асфальтного покриття. Плануємо до кінця весни роботи завершити”, – коментує заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

Наразі рух на перехресті вулиць Довга-Берегова-Північний Бульвар здійснюється за тимчасовою схемою з використанням тимчасових знаків та інших засобів організації руху.

Раніше ми повідомляли, що на перехресті вулиць Довга – Берегова – Північний бульвар змінюється схема руху.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, InstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору