Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Бути у себе в пріоритеті. Про доглядову косметику від інтернет-магазину “Sisters”

Бути у себе в пріоритеті. Про доглядову косметику від інтернет-магазину "Sisters"

Кожна дівчина та жінка повинна бути у себе в пріоритеті, а одним із найкращих варіантів цього є догляд за шкірою обличчя та волоссям, а особливо в зимовий період. 

Повідомляє Інформатор 

У зимовому догляді повинні бути всі важливі компоненти, починаючи від очищення та закінчуючи вечірнім живленням шкіри.

Запорукою здорової шкіри обличчя є очищення, тонізація й зволоження. В цьому допоможе професійна косметика інтернет магазин, а ми розкажемо детальніше про кожний етап догляду за шкірою.

Очищення є першим елементом до здорового та сяючого обличчя. Воно допоможе підвищити гідратацію надати пружності та здорового вигляду обличчю.

Для очищення найкраще використовувати м’які та ніжні пінки для вмивання, які не будуть пересушувати вашу шкіру. Такі пінки є в б’юті просторі “Sisters” https://sisters.co.ua/

Наступним не менш важливим компонентом є тонізація. Тонізація – це проміжний етап у догляді за шкірою.

Тонізація потрібна для:

  • видалення залишків засобів для вмивання або макіяжу, бо навіть якісний засіб для очищення, залишає хоча частину забруднення. Тонік видаляє їх повністю.
  • відновлення водного балансу шкіри, що допоможе уникнути старіння та сухості шкіри.
  • освіжання. Тонік допоможе позбутися запалення, розширених пор та тьмяності цим самим ваша шкіра буде виглядати здоровою.

Регулярне та якісне зволоження потрібне для гладкості, пружності та ніжності вашої шкіри обличчя. А ще допомагає боротися з передчасними віковими змінами, сприяє відновленню та зміцненню захисного гідроліпідного бар’єру, підтримує красивий і здоровий колір обличчя. Такі якісні, а головне потрібні зволожувальні маски, креми є в Sisters.

Догляд за волоссям 

Професійна косметика для волосся допоможе вам виглядати привабливою та впевненою в собі.

Доглядаючи за волоссям, необхідно пам’ятати про його очищення, зволоження, посилене живлення та правильне сушіння. Взимку волосся жирніє швидше і мити його слід, коли воно забруднилося. Радимо спробувати шампунь Root Remedy Scalp, який вдало очищає волосся та підходить для жирної шкіри голови, а до того ж містить ментол, який заспокоює. Немає часу помити голову? Спробуйте сухий шампунь Bjorn Axen, який освіжає волосся і створює об’єм.

Зволожити волосся допоможуть маски. Наприклад, маска Olaplex №3 Hair Perfector для домашнього догляду зробить ваше волосся здоровим, міцним і красивим. Підходить для фарбованого волосся, додасть йому блиску. Інтенсивно зволожить волосся маска Orising Sea Complex.

Після маски на волосся слід нанести кондиціонер. Для зміцнення і відновлення підійде Davroe Fortitude. Зволожить кондиціонер NT Well-Being, у якому натуральні інгредієнти. Вони не лише допоможуть волоссю, але й шкірі голови.

Волосся слід мити у теплій чи прохолодній воді, і тримати в рушнику 2 – 5 хв. Аби не пошкодити волосся, перед сушінням рекомендують нанести спрей для волосся з термозахистом. У б’юті просторі “Sisters” можна придбати спрей від La Biosthetique.

 Найкраще у турботі про себе  підійде б’юті простір “Sisters”. 

Sisters – це місце в якому зібрані якісні бренди професійної косметики як іноземних виробників так і українських.

В Sisters ви зможете знайти:

  • все для волосся – різноманіття доглядової косметики для волосся і шкіри голови, за допомогою якої ви зможете стати власницею розкішної шевелюри;
  • все для здорової шкіри обличчя та все краси вашого тіла.

Sisters -це онлайн магазин та чотири офлайн магазини в містах: Рівне (вулиця Борисенка 3), Львів (вулиця Степана Бандери 45 та Івана-Франка 36), Луцьк (вулиця Винниченка 4).

Sisters працюють щодня. З понеділка по п’ятницю з 10:00 до 19:00. В суботу та неділю з 11:00 до 18:00.

Читайте також: Чи змінилися ціни на йорданську атрибутику в Івано-Франківську?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу, звертайтеся за номером 096 989 60 

Христина П’ятнюк 

Нагору