Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що цікавого відбудеться в Івано-Франківськ 7 січня?

7 січня в Івано-Франківську відбудуться вистави, відкриття виставки та інші події. Ми зібрали для вас актуальні заходи. 

Розповідає Інформатор.

Вистава “Дон Кіхот”

Лірична трагікомедія «Дон Кіхот». Постановка в режисурі Міхая Тарни увібрала в себе надбання світової класики про історію лицарства – Мігеля де Сервантеса Сааведри, Мігеля де Унамуно, Федеріко Гарсіа Лорки, а також – імпровізації режисера і акторів Франківського драмтеатру. Хореографія Дмитра Леки, музичне оформлення Надії Левченко, костюми Олени Андрійчук.

Де: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, вул. Незалежності, 42

Коли: 18:00

Вистава “Сніговичок та руденьке кошеня”

Легко, по-дитячому, актори доносять до глядачів дуже прості істини – вміти слухати один одного, розуміти, не ображатися, бути відповідальним за свої вчинки. Це дуже важливо для дітей, які тільки-тільки починають свої „перші кроки” у відносинах із друзями.

Де:  Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок імені Марійки Підгірянки

Коли: 12:00, 14:00

Малювання з Montclair

Проєкт Montclair створено для того, щоб кожен зміг відчути магію написання картини власноруч. Кожен наш гість зможе якісно відпочити та розвантажити думки від потоку новин та справ.

Деталі, на які варто звернути увагу. Вечір побудований таким чином, що художник поетапно розповідає та показує, як малювати картину, а гості повторюють за ним вже на своїх полотнах. Усі необхідні матеріали для малювання будуть.

Де: Студія Montclair FrankivskІвано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)

Коли: 12:00

Виставка графіки Євгена Григор’єва “камені у кишенях”

“Картини – це камені, які художник кидає в людей, що йдуть на дно, залишаючи по собі лише розбіжні круги на гладині їхньої свідомості”, – зазначає автор. Митець родом з Луганська, він представляє серію робіт створених у 2023 році на папері в мішаній техніці. У 2005 році художник закінчив Львівську національну академію мистецтв, кафедру графічного дизайну. З того часу живе і працює у Львові, учасник багатьох виставок, як в Україні, так і за її межами. Це вже третя персональна виставка художника у Підземному переході Ваґабундо.

Де: Підземному переході Ваґабундо.

Коли: 18:00

Зимова школа інновацій

Зимова школа інновацій запрошує всіх здобувачів освіти 6-18 років до участі у цікавих пізнавальних інтерактивних майстер-класах, заняттях, конкурсах, дослідницько-пошукових STEAM-проєктах, наукових винаходах та творчо- пошукових мандрівках. Заняття безкоштовні. За бажанням можна придбати дитячий виріб у соціальній крамниці ЦОІ, а кошти підуть на підтримку Захисників України. Щоб долучитися до занять – необхідно написати заяву встановленого зразка у Центрі освітніх інновацій та додати копію свідоцтва про народження. Для зв’язку та запитань приєднуйтесь у Телеграм – канал.

Де: Незалежності, 36.

Коли: 10:00-14:00

Гра у D&D

Гра у D&D буде проводитися в Надземеллі.

Де: Курбаса 7, офіс 6 (другий поверх, двері прямо)

Коли: 14:00

Читайте також: Як на Водохреща франківці купалися | фоторепортаж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору