Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Українські війська на передовій отримали партію дронів від «АКРІС ЗАХІД» та «АКРІТЕРА АГРО», які входять до групи компаній AST

Військові ЗСУ на Східному напрямку отримали нову партію дронів – 43 бойові пташки, які пристосовані до бойових операцій. Дрони здатні нести боєприпаси на відстань понад 10 км і вантаж до 1,2 кг. Вони були оснащені додатковими технічними засобами після детальних консультацій. Військові з нетерпінням чекали на постачання «пташок». Кошти на закупівлю дронів – 700 000 гривень – надала група компаній AST, в межах програми соціального партнерства. Ініціатором закупки виступив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба, який особисто відвіз бойовий вантаж. «Цього разу доставили 43 штуки для відповідних підрозділів 10-ї, 92-ї та 56-ї бригад», - зазначив Заремба. Від початку війни група компаній AST бере активну участь у підтримці Збройних сил України та громад. Спрямувавши в цілому на допомогу армії та соціальну підтримку понад 51 млн гривень. ДОВІДКОВО: Група компаній «AST» – сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року. Компанія є однією з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить до переліку провідних агрохолдингів за обсягами виробництва сої та кукурудзи. AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській. В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.

Військові ЗСУ на Східному напрямку отримали нову партію дронів – 43 бойові пташки, які пристосовані до бойових операцій.

Дрони здатні нести боєприпаси на відстань понад 10 км і вантаж до 1,2 кг. Вони були оснащені додатковими технічними засобами після детальних консультацій.

Військові з нетерпінням чекали на постачання «пташок». Кошти на закупівлю дронів – 700 000 гривень – надала група компаній AST, в межах програми соціального партнерства.

Ініціатором закупки виступив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба, який особисто відвіз бойовий вантаж.

«Цього разу доставили 43 штуки для відповідних підрозділів 10-ї, 92-ї та 56-ї бригад», – зазначив Заремба.

Від початку війни група компаній AST бере активну участь у підтримці Збройних сил України та громад. Спрямувавши в цілому на допомогу армії та соціальну підтримку понад 51 млн гривень.

ДОВІДКОВО:

Група компаній «AST» сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року.

Компанія є однією з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить до переліку провідних агрохолдингів за обсягами виробництва сої та кукурудзи.

AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській.

В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.

Нагору