Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

З’явилися подробиці стрілянини в Івано-Франківську

Спочатку бійка, потім ще й стрілянина_ що сталося днями в Івано-Франківську

6 січня близько 19:50 правоохоронцям повідломили про бійку та стрілянину в Івано-Франквіську. Це відбувалося на вулиці Чорновола. Правоохоронці вирушили туди.

Розповідає Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківщини.

На місце події виїхали поліцейські з слідчо-оперативною групою та працівниками Управління карного розшуку області. На момент їх приїзду бійка завершилась й учасників не було. Правоохоронці знайшли та забрали на експертизу гільзи та пістолет.

Згодом полцейські встановили, що у результаті стрілянини є постраждалий. 24-річного мешканця Івано-Франківська поранили. Він отримав проникаюче поранення грудної клітки й сам звернувся до лікарні.

Стрілянину затіяв 19 річний фанківець. Правоохоронці знайшли його та забрали в чоловіка два пістолети. Їх направили на експертизу.

Також поліція з’ясувала, що 5 січня ввечері відбувся ще один конфлікт. Тоді потерпілий перебував з приятелем та дівчиною. 19-річний був з друзями. Все завершилося вкличною бійкою, до якої долучилися й інші особи. Їх встановили правоохороці та вирушіють про повідомлення підозри за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України.

Того, хто стріляв, затримали. Йому інкримінують ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також поліція наразі розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Окружна прокуратура міста Івано-Франківська.

Інформатор раніше писав про стрілянину на вулиці Чорновола. Детальніше читайте тут.

До теми: В Івано-Франківську стрілянина на Чорновола: є постраждалі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору