Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 10 січня

Куди піти в Івано-Франківську 10 січня

Завтра, 10 січня, гості та жителі міста зможуть відвідати виставу, книжковий клуб та комедію.

Розповідає Інформатор.

Комедія “Обережно – жінки!”

Вистава “Нового театру”. Режисер – Тарас Бенюк. Постановка за п’єсою Андрія Курейчика. Вартість квитків – 120-250 грн. У центрі сюжету – молодий художник Серж Дюбуа. Він знав, що картини, які він писав , заслуговують на успіх та визнання. Його кохала до нестями студенка Лулу.

“Він надихався юною музою, крадучи її дітородний вік. Натомість, його дітородний вік крала ексцентрична барменша Жаклін. Ій було байдуже на таланти художника, вона любила його за те, що він є. Серж почувався біля неї в безпеці, тому радо взяв на себе роль іі домашнього дикобразика”, – йдеться  в описі вистави.

Де: Івано-Франківська обласна філармонія, вул. Леся Курбаса, 3

Коли: 18:00

Вистава “Енеїда”

Феєрія – бурлеск за мотивами однойменної поеми Івана Котляревського. Спектакль є актуальною сучасною інтерпретацією чудового комедійного шедевра і через призму подій, що  відбуваються на сцені,  тонко розглядає сьогоднішні реалії України. Для своєї інсценізації Р. Держипільський і А. Гнатковський вибрали ту частину поеми, де йдуть військові дії. Однак за словами самого режисера-постановника, мова в постановці йде не стільки про політику, скільки про становлення і самовизначення нації.

Де: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, вул. Незалежності, 42

Коли: 18:00

Книжковий Клуб КУТ: «Моя історія знайомства з Василем Стусом» до дня народження Василя Стуса

Перша тема клубу: «Моя історія знайомства з Василем Стусом» до дня народження Василя Стуса. На події буде представлено першу книжку поезії Стуса в Україні. Всі учасники події отримають в подарунок – обкладинку цієї книжки, створену Опанасом Заливахою.

Де: вул. Довженка 55,

Коли: 15:00

Читайте також: Де шукати роботу у Франківську | 250 цивільних і військових вакансій

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору