Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Яка дорога Коломия – Івано-Франківськ | фоторепортаж

Яка дорога Коломия-Івано-Франківськ | фоторепортаж

На Прикарпатті вже другий день спостерігаються значні снігопади. У місті комунальники вже розчистили дороги, а в якому стані дорога Коломия – Івано-Франківськ? Дивіться у нашому фоторепортажі.

Повідомляє Інформатор.

Як повідомляють дорожники, рух транспорту державними автомобільними дорогами Івано-Франківщини у найбільші снігопади відбувався без значних ускладнень.

Ось фото дороги Коломия – Івано-Франківськ:

Як повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області, упродовж минулої доби для розчищення доріг від снігу та проведення протиожеледної обробки залучили 57 спецмашин і 70 робітників.

Складніша ситуація з розчищенням доріг була 7 та 8 січня, коли сильні снігопади і хуртовини накрили всю область. Станом на сьогодні, 9 січня,  забезпечений проїзд магістральними маршрутами: дорогами Р-30 Стрий — Ізварине, Н-09 Мукачево — Львів, Н-10 Стрий — Мамалига та Н-18 Івано-Франківськ — Тернопіль.

Також для розчищення 1200 км доріг державного значення Прикарпаття використали 300 тонн технічної солі.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Прикарпаття, звертайтеся на цілодобову гарячу лінію за телефоном: 067-400-60-80.

До теми: Яка ситуація з дорогами і тротуарами в Івано-Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, InstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору