Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Скільки чиновників та службовців міської ради в Долині на війні?

Скільки чиновників та службовців міської ради в Долині на війні?

Журналісти надіслали запит у Долинську міську раду щодо про кількість військовозобов’язаних у цих структурах і кількість мобілізованих службовців від початку воєнного стану. Що відомо?

Повідомляє Інформатор з покликанням на Інформатор Калуш.

Станом на 1 січня 2024 року загальна чисельність апарату ради в Долині – 136 штатних одиниць, виконавчих органів — 106.

“Щодо кількості осіб, які є військовозобов’язані, та кількості мобілізованих від початку введення воєнного стану і станом на 01.01.2024 року, повідомляємо, що відповідно до розпорядження міського голови від 25.06.2020 №138 “Про перелік відомостей, що становлять службову інформацію в Долинській міській раді” такі відомості становлять службову інформацію Долинської міської ради, якій надається гриф обмеженого доступу “Для службового користування”, — відповіли у міській раді.

У запиті йшлося  лише про кількість, а не про прізвища.

Скільки чиновників воюють на фронті, наприклад, розповідали у Кабміні.

“Загалом на кінець року таких людей [держаних службовців, які воюють на фронті] було 3 637 осіб. На жаль, станом на кінець року 108 державних службовців загинули, 80 було поранено”, цитувало видання zaxid.net міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова у лютому минулого року.

На сайті Долинської міської ради розпорядження міського голови, на яке посилаються у відповіді на запит, знайти неможливо. Ось що показує спеціальний пошук:

А ось розділ “Розпорядження міського голови”:

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору