Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 13 січня?

Куди піти в Івано-Франківську 13 січня?

13 січня в Івано-Франківську відбудеться зустріч з письменницею, вистави для дорослих та дітей, квест та інші події.

Розповідає Інформатор.

Франко-квест різдвяним містом

Запрошують всіх охочих здобувачів освіти, гостей та мешканців міста взяти участь у пізнавальному мистецько-літературному квесті визначними місцями Івана Франка. Буде цікаво.

Місце: Незалежності, 36

Час: 10:00

Зимова школа інновацій 

Зимова школа інновацій запрошує всіх здобувачів освіти 6-18 років до участі у цікавих пізнавальних інтерактивних майстер-класах, заняттях, конкурсах, дослідницько-пошукових STEAM-проєктах, наукових винаходах та творчо-пошукових мандрівках.

Заняття безкоштовні. За бажанням можна придбати дитячий виріб у соціальній крамниці ЦОІ, а кошти підуть на підтримку Захисників України.

Місце: Незалежності, 36

Час: 10:00 – 14:00

Чайний ПОП-АП

Захід проводять “Фабрика кави” спільно з компанією Oycha. Ви будете насолоджуватися вишуканими чаєм з різних куточків світу. Експерти з Oycha розкриють маленькі хитрощі вибору та правильного заварювання чаю. Вартість –  350 грн. сі отримані кошти перерахують фонду Save Ukraine Now на дрони-камікадзе. Реєстрація за посиланням.

Місце: фудмаркет Foodoteka, вул Української Перемоги, 23

Час: 12:00

Вистава «Битий небиту везе»

“Якось побігла Лисичка-сестричка у село вогню добувати, щоб свою хатку витопити. От біжить вона, біжить і зустрічає…” Саме так розпочинаються вистава за мотивами відомої української казочки. Тут використані ляльки-маріонетки. Вистава ніби складається з окремих концертних номерів.

Місце: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок імені Марійки Підгірянки, вул. Незалежності, 10а

Час: 12:00

Вистава “Заробітчанки, або Мамо, повернися …” 

На великій сцені Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка пройде постановка вистави “Заробітчанки, або Мамо, повернися …” в Івано-Франківську. Сюжет постановки бере свій початок в новелах М. Семенкович «На паперті Колізею» і оповідає про пошук жаданого благополуччя далеко від свого дому.

Адже там, в “прекрасному далеко” процвітаючих країн, панує світ безкрайніх можливостей. Але чи насправді така  райдужна картинка, намальована розпаленою уявою? І що чекає сімох заробітчанок, які вирушили туди на пошуки свого щастя?

Місце: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка вул. Незалежності, 42

Час: 14:00

Творча зустріч з письменницею Дзвінкою Матіяш 

Книгарня «Є» запрошує маленьких та дорослих читачів на затишну і цікаву зустріч із Дзвінкою Матіяш. Дзвінка Матіяш – українська письменниця, перекладачка. Тексти, над якими чи з якими вона працює, наповнені світлом і добром, душевним теплом і спокоєм. Під час зустрічі авторка розповість про свої книги, а саме про підліткову повість «Марта з вулиці Святого Миколая» та історію народження Месії під назвою «Перше Різдво». А також, познайомимось з іншими цікавими її творами.

Місце: Незалежності, 31

Час: 16:00

Вистава “Лісова пісня на полі крові”

«Лісова пісня на полі крові» – прем’єра за драматичними творами геніальної Лесі Українки у жанровому визначенні «метаморфози душі». Постановка про велику любов, яку неможливо осягнути – любов земну і любов небесну, котрі виходять з одного джерела.

Місце: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка вул. Незалежності, 42

Час: 18:00

Читайте також: Мамина молитва — найсильніша: понад 100 жінок в Івано-Франківську одночасно молилися за захисників України

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору