Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Ганьба: блогерка з Прикарпаття разом з порноактрисою годували українським борщем російського репера Моргенштерна

Ганьба: блогерка з Прикарпаття разом з порноактрисою годували українським борщем російського репера Моргенштерна

Колишні учасниці шоу “Холостя” коломиянка Христина Пустовар та порноактриса Адель Асанті виклали відео, як на Балі годують з ложечки російського епатажного співака Моргенштерна. Це стало черговим пробитим дном, від Пустовар, яка дозволяє собі позувати у формі ЗСУ із підписом “34 бойові виходи за лінію фронту”.

Не без огиди повідомляє Інформатор.

Порноакторка Асанті (справжнє ім’я Анастасія Распутіна) та блогерка Христина Пустовар зустріли Новий рік на Балі, а 6 січня напівоголені танцювали на сцені під час концерту Моргенштерна на острові.

Але, вони на цьому не зупинилися та пробили чергове дно, порно актриса виклала відео, у якому показала, як із Пустовар годувала Моргенштерна борщем.

«За такий український борщ гріх не подякувати. Ніжно українізуємо іноагента», — підписала російською вона.

Але, підписникам така українізація не сподобалась, побачене назвали “ганьбою”, а дійство яке відбувається на відео залили купою матюччя.

“Хай би він вдавився тим борщем, як і все їхнє населення. Блювотиння, а не контент”, “Українізація — це репарації кожного з червоним паспортом. А не годування з ложечки. Фу”, “Хороший росіянин тільки в чорному пакеті” “Морген — це безпринципне дно”», — відповідали у Мережі.

Моргенштерн ще на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну засудив політику кремля, але потім замовк. Також з’являлася інформація, що він отримав громадянство Ізраїлю.

Нагадаємо, що Моргенштерну заборонено приїжджати до України, він внесений до “чорного списку” Мінкультури.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору