Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Знищимо ворога разом. Українців закликають до створення FPV-дронів власноруч

Знищимо ворога разом. Українців закликають до створення FPV-дронів власноруч

За допомогою проєкту  “Народний дрон” від Victory Drones можна створити FPV-дрон удома – до їх створення закликав Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Михайла Федорова

Міністр зазначив, що це інженерний курс, за допомогою якого можна навчитися  удома зібрати 7-дюймовий FPV-дрон.

“За час повномасштабної війни Уряд змінив полісі для виробників безпілотників, прибравши блокери і створивши для них умови. Це дало старт масовому виробництву. Саме тому я й казав, що мільйон FPV-дронів за рік — це реалістична ціль” – сказав Михайло Федоров

Під час навчання будуть доступні лекції на платформі Zoom завдяки яким можна буде дізнатися перелік компонентів та мастхев інструментів і матеріалів, які треба придбати, а також доступ до спільноти інженерів, де можна радитися й ставити запитання.

Зібраний дрон потрібно буде надіслати  інструкторам Victory Drones, для перевірки якості якості збірки й випробування з вагою. Якщо FPV якісний його передадуть військовим.

Курс стартуватиме що два тижні. Навчання повністю безоплатне.

Реєстрація на курс обов’язкова.

Зі слів Федорова учасники курсу вже передали військовим понад 100 безпілотників. Загалом більш ніж 80% з них надійшли на перевірку до інструкторів Victory Drones у гарному робочому стані, решту треба було дещо допрацювати. Це дуже високий показник для пілотної збірки!

Долучайтеся до проєкту — і будьте залученими до перемоги.

Читайте також: “Чому добровольці перетворились на рабів?”: в Івано-Франківську відбувся черговий мітинг за демобілізацію захисників

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору