Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Скільки коштує довгострокова оренда будинку в Івано-Франківській громаді

Всі ми звикли, що коли йде мова про пошук житла,  як правило, одразу ж маємо на увазі квартиру. Утім, орендувати можна не тільки квартиру, а й цілий будинок. В деяких випадках це дуже практичне рішення.

Інформатор дізнавався ціни на оренду будинків в Івано-Франківську та на околицях.

Оренда будинку – це відмінний спосіб забезпечити собі комфортне та загалом затишне житло, де ви почуватиметесь максимально зручно. Важливо враховувати свої потреби та вивчати ринок перед прийняттям рішення. З правильним підходом оренда може стати ключем до затишку та невимушеного способу життя.

На дошках оголошення Дім.РІА та ОЛХ розміщено не так і багато пропозицій про оренду будинків. Але все-таки знайти дім можливо.

Середня ціна на оренду будинку складає  25 тис. гривень на місяць. За такі кошти ви можете отримати, затишний будинок з максимальним простором, в якому ви будете почуватися як вдома.

Якщо квартира передбачає певні просторові обмеження, то житловий будинок подарує вам свободу руху та не обмежуватиме вас у просторі. Тут ви матимете і безліч кімнат, і можливість відпочивати на подвір’ї чи терасі (якщо така є), тоді як квартира здатна запропонувати для цих цілей тільки балкон.

В середньому площа запропонованих будинків стартує від 100 м², але звісно житло можна обрати під власні потреби.

Також орендувати дім можна за нижчими цінами, найдешевший доступний варіант складає всього 8000 гривень, на вулиці Гната Хоткевича. Площа будинку 80 м², є місце для автомобіля та місце для відпочинку.

Крім бюджетних варіантів доступні і розкішні особняки з власним гаражем, садом, барбекю зоною. Ціна на такі будинки може досягати до 70 тис. гривень на місяць.

Щоб правильно орендувати будинок, слід дотримуватися кількох ключових правил. По-перше, вивчайте ринок нерухомості та порівнюйте пропозиції. Важливо заздалегідь визначити свої потреби та бюджет, щоб уникнути непотрібних витрат і всіляких непорозумінь. По-друге, уважно читайте умови договору оренди та впевніться, що всі умови вам відомі та прийнятні. По-третє, звертайте увагу на стан будинку та його обладнання перед підписанням угоди.

Крім того, для пошуку будинку для оренди співпрацюйте тільки з провіреними і авторитетними компаніями – це найкраща гарантія того, що ви отримаєте класне житло з прозорими і вигідними умовами.

Читайте також: До 1000 доларів за 1-кімнатну. Яка ціна оренди квартири у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору