Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило п’ятьох героїв

Прикарпаття втратило п'ятьох героїв

На російсько-українській війні загинули прикарпатці Володимир Пилипів, Володимир Ричак, Юрій Хамандрик, після інсульту помер Олег Зелінський. Богородчанська громада втратила Микола Курилюка. 

З сумом повідомляє Інформатор.

Володимир Пилипів

Народився 24 вересня 1980 року. На початку повномасштабного вторгнення служив у бригаді тактичної авіації. У жовтні минулого року його перевели до зведеної стрілецької бригади, а згодом – до 127 бригади територіальної оборони. Загинув 12 січня 2024 року поблизу села Рівнопіль під Волновахою. Поховають героя у селі Підпечери.

Володимир Ричак

Народився 16 березня 1968 року в селі Насташине. Жив у Бурштині, працював на Бурштинській ТЕС та енергетичній компанії “Львівобленерго”. 28 жовтня 2023 року добровільно став на захист України, служив інспектором другої категорії та кулеметником у прикордонній службі. Загинув 15 січня 2024 року в Луганській області. У Володимира залишилися дружина, син, мама, сестра, онук Владиславчик.

Юрій Хамандрик

Народився 17 липня 1983 року, жив у Калуші. Служив у кулеметному взводі роти вогневої підтримки. Загинув 14 січня 2024 року під час обстрілу на Донеччині.

Олег Зелінський

Народився у 1986 році, жив у Бурштині. Був учасником АТО. Після повномасштабного вторгнення служив у складі 102 окремої бригади. Олег Зелінський воював у Дніпропетровській та Запорізькій областях. Помер у лікарні після інсульту 16 січня. В Олега залишилися мама, дружина та троє дітей.

Микола Курилюк

Народився 18 грудня 1974 року. Жив у Богородчанській громаді. Від початку повномасштабного вторгнення став захищати Україну. 2 травня минулого року отримав важке поранення біля Гуляйполя, повідомив заступник голови громади Олександр Бойчук. Переніс складну операцію, хотів повернутися до нормального життя, на жаль, організм не витримав навантаження. 16 січня з героєм попрощалися.

Вічна пам’ять героям!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору