Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Водійка, яка в Коломиї на смерть збила пішохода, отримала рік іспитового терміну

Водійка, яка в Коломиї на смерть збила пішохода отримала рік іспитового терміну

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок водійці, яка минулого року спричинила смертельну аварію. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Єдиний державний реєстр судових рішень

Як зазначається у вироку суду дорожньо-транспортна пригода трапилась 24 лютого 2023 року в місті Коломия. Так водійка “Тесли” рухалась проспектом Михайла Грушевського повернула з проїжджої частини праворуч, щоб зупинити свій автомобіль, у той момент тротуаром проходили двоє пішоходів.

Керманичка проявила неуважність, зокрема під час паркування не застосувала гальмування, через що наїхала на двох пішоходів.

В результаті чого автомобіль сходами з`їхав вниз до входу в магазин, та ударом до дверей і стіни будівлі повторно травмував пішоходів, де на жаль одна з пішоходів від отриманих травм померла на місці події, інша отримала важкі тілесні ушкодження.

Обвинувачена у суді свою вину визнала повністю, покаялась та зазначила, що відшкодувала потерпілим завданні збитки, а також попросила не позбавляти її права керування транспортним засобом.

Суд визнав її винною та призначив покарання три роки позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік, однак на підставі ст. 75 КК України , її звільнили від відбування основного покарання та призначили іспитовий термін на 1 рік.

Читайте також: За минулу добу на Прикарпатті трапились дві аварії – одна з них смертельна

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору