Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Навчальні тири для шкіл на Прикарпатті вартують понад 7,5 млн грн

Навчальні тири для шкіл на Прикарпатті вартують понад 7,6 млн грн

На Івано-Франківщині старшокласників навчатимуть стріляти на універсальних тирах “UNITS”, які закупили з обласного бюджету. 

Повідомляє Інформатор.

Сертифікати вже передали для 36 ліцеїв, про що інформують у пресслужбу голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.  Системи складаються з мультимедійного обладнання, програмного забезпечення і зразків зброї.  Такі стрілецькі тренажери планують закупи ти цього року і для інших ліцеїв області, на що піде 82 млн грн державної освітньої субвенції.

Фото: пресслужба голови Івано-Франківської ОВА. 

Із сайту “Прозорро” відомо, що Департамент освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації здійнив дві закупівлі тирів. На 13 комплектів інтерактивних мультимедійних лазерних тирів та 1 симулятор вогневої підготовки мобільного тиру було витрачено 2 627 354,00 грн. Договір уклали з підприємцем Тарасом Васьківим.

Згідно з даними аналітичної системи youcontrol цей підприємець із села Яблунів, працює шість місяців. Основний вид діяльності – оптова торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням. Відомого також, що у 2019 році Антимонопольний комітет оштрафував підприємця на 16 тис. грн за змову на тендері з іншим учасником та спотворення результатів торгів.

Другий договір уклали з ФОП Трінькою Ганною Миронівною 26 грудня. Сума – 4 907 636,00 грн. Закупили 23 комплект інтерактивного мультимедійного лазерного тиру та 1 симулятор вогневої підготовки мобільного типу для розміщення в приміщеннях будівель.

Підприємиця з Тернопільщини, працює 11 місяців. Основний вид діяльності –  роздрібна торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням у спеціалізованих магазинах. Загалом кількість видів діяльності – 16.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору