Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську холодним асфальтом рятують міст на Пасічну від ям

У Франківську холодним асфальтом рятують міст на Пасічну від ям

Пасічнянський міст потребує ремонту. Як його планують рятувати від ям і не тільки від них?

Повідомляє Інформатор.

“Наше комунальне підприємство “Муніципальна дорожня компанія” знає про проблему (з ямами на мості – ред). Вона виникла в силу того, що цього року маємо таку зиму, що вже більше десятка разів здійснювали посипання. Ті всі тріщини, які були на старому покритті, постійно вибиваються. Зараз їхні працівники (МДК – ред.) здійснюють забивку холодним асфальтом ямковості. Холодний асфальт – як тимчасова пломба з гіпсу в зубі. Це тимчасово, до того моменту, поки не з’явиться можливість гарячим асфальтобетоном”, – розповів Михайло Смушак.

Критичні ями планують поремонтувати вже сьогодні. А загалом ямковість в місті будуть “пильнувати” до кінця зими й заливати їх холодним асфальтом. Із настання тепла ці ями будуть вибирати й ставити “латки”.

Комісійне обстеження мосту на Пасічну здійснювали у 2020 році. Відтак міст визнали обмежено працездатним. Тобто ним можна їздити, але без перевантаження.

“Що стосується ремонту… Колеги, та нема проблем. Виділяємо кошти – ремонтуємо. Ми можемо зараз собі це дозволити у військовий час? Думаю що не можемо. Тому будемо виходити з можливостей, ситуації, які є в нас у країні”, – додав Смушак.

Читайте також: 200 млн не вистачить. Як будуть добудовувати міст на Пасічну цього року

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору