Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило п’ятьох захисників

Прикарпаття втратило п'ятьох захисників

Прикарпаття втратило п’ятьох героїв – Олександра Знака, Михайла Турчака, Олександра Арнаута, Василя Гончарука, Івана Гончарова.

З сумом повідомляє Інформатор.

Олександр Знак

Народився 3 березня 1987 року, жив у Долині. Служив стрільцем у роті охорони. Помер у військоій частині під час служби.

Похорон розпочнеться завтра, 24 січня, об 11:00 у церкві Серця Ісуса і серця Марії. Поховають героя на міському кладовищі у Долині.

Михайло Турчак

Народився 20 вересня 1978 року. Жив у Калуші. Брав участь в АТО.

“З початку великої війни ми з Михайлом разом в одному підрозділі. Він був сержантом і старшим сапером, дуже хорошим і добрим другом. Загинув Михайло безпосередньо під час виконання бойового завдання на нулі. Поранило нас багатьох, але Михайла спіткало найгірше”,написав військовий Юрій Констанкевич.

Олександр Арнаут

Народився 24 березня 1990 року, якийсь час жив у селі Вікно, що на Городенківщині. Загинув 22 січня в Запорізькій області.

“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!”,сумують у Городенківській громаді.

Василь Гончарук

Народився 1985 року, жив у селі Нижній Вербіж. Був інспектором прикордонної служби.

Загинув 17 січня 2024 року на території Харківської області. Завтра, 24 січня, з героєм попрощаються.

Іван Гончаров

Народився у 1990 році. Жив у присілку Синиці Верховини. З 13 грудня 2023 року служив кулеметником. Чоловік помер у відпустці.

“Боляче та гірко усвідомлювати, що навіть у тилу луна війни відбивається на здоров’ї таких відважних захисників України, як Іван Гончаров, — захисника, який мріяв жити у мирній Україні та робив усе можливе, щоб вигнати ворога з нашої української землі”,написали на сторінці Верховинської селищної ради.

Вічна пам’ять Героям. Висловлюємо співчуття рідним і близьким.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору