Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Загинули за Україну. Прикарпаття втратило трьох героїв

Загинули за Україну. Прикарпаття втратило трьох героїв

На російсько-українській війні загинуло троє прикарпатців – Володимир Брич, Віталій Кварцяний, Володимир Свідрук.

З сумом повідомляє Інформатор.

Володимир Брич

Народився 2 жовтня 1967 року. Жив в селі Голинь Калуського району. Захищав Україну на Донецькому напрямку та загинув у бою 21 січня 2024 року.

“Складаємо безмежну вдячність і шану Воїну та Справжньому Герою України, який віддав своє життя за майбутнє кожного з нас. Нехай Господь допоможе дружині, дочкам та всій родині пережити важку втрату найдорожчої людини”,написали на сторінці Держпродспоживслужби.

Віталій Кварцяний

Народився 13 серпня 1982 року у Верховині. Служив стрільцем у роті однієї з військових частин. Загинув 6 вересня 2023 року поблизу села Новодарівка Запорізької області.

За допомогою ДНК-експертизи вдалося ідентифікувати полеглого воїна. У Віталія залишилися дружина та четверо дітей.

Володимир Свідрук

Народився 12 березня 1991 року. Служив сапером інженерно-саперного відділення. Загинув 24 січня 2024 року під час бойових дій поблизу села Пазено Бахмутського району.

“Добрий, щирий, веселий Володимир до усіх ставився з повагою. Завжди відповідально виконував усі завдання. Побратими завжди могли на нього покластися. У цій війні ми втрачаємо найдорожче — людей, які люблять свою країну. Схиляю голову в пошані до нашого Захисника. Щирі співчуття рідним. Мужності та сили пережити цю страшну втрату”,написав міський голова Надвірної Зіновій Андрійович.

Вічна пам’ять і шана захисникам.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору