Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті застілля закінчилось різаниною: постраждалий помер

На Прикарпатті застілля закінчилось різаниною: постраждалий помер

В селі Спас, Калуського району застілля закінчилось різаниною. Правопорушника затримали неподалік місця злочину, ним виявився 21-річний мешканець с. Нижній Струтинь, Рожнятівської ТГ.

Повідомляє Інформатор, з посиланням на сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

25 січня, 53-річного чоловіка з ножовим пораненням, знайшов односелець, який і повідомив правоохоронців. На місце події одразу виїхали слідчі та спеціалісти-криміналісти Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області, оперативники управління Карного розшуку обласної поліції, слідчо-оперативна група, а також медики.

Правоохоронці з’ясували, що до скоєння злочину причетний 21-річний мешканець с. Нижній Струтинь, Рожнятівської ТГ. Слідчі встановили, що фігурант розпивав з 53-річним потерпілим, мешканцем с. Спас, спиртні напої. Між ними виник словесний конфлікт, під час якого фігурант наніс ножове поранення в область шиї потерпілому, від якого він невдовзі помер, до приїзду медиків.

21-річного правопорушника виявили та затримали в процесуальному порядку неподалік від місця події. Також виявлено та вилучено речові докази.

За цим фактом слідчі Слідчого управління обласної поліції невідкладно внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про повідомлення підозри та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Поліцейські затримали прикарпатця, який зберігав удома наркотики та боєприпаси

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору