Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що відбудеться у Франківську 29 січня – 4 лютого | афіша найцікавіших подій

Що відбудеться у Франківську 29 січня - 4 лютого | афіша найцікавіших подій

З 29 січня по 4 лютого в Івано-Франківську відбудуться презентації книг, відкриття виставки, концерти, майстер-класи та інші події. 

Інформатор зібрав цікаві події.

Презентація перших двох томів щоденників Степана Пушика

Цього року Степанові Пушику могло б виповнитися 80. Письменник залишив після себе величезну творчу спадщину, яка століттями додаватиме снаги усій українській літературі та історії своєю неординарністю та багатогранністю. Відділ краєзнавчої літератури пропонує звернутися до глибин його творчості.

Місце: Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека імені Івана Франка

Час: 30 січня, 15:00

Вечір у підтримку “Дому Сірка”

Вартість квитка на благодійний вечір – 500 грн. Волонтери кажуть, необов’язково прийти на вечір, можна просто задонатити – так ви підтримаєте чотирилапих і волонтерів. У програмі аукціон, де представлять картини художників Романа Бончука, Віктора Бабака, марки з підписом Буданова та багато інших лотів, ярмарок, виступи прикарпатських виконавців – Сергія Лазановського, гурт “Будьмо”, виступ песиків.

Місце: готель “Надія”, вул.Незалежності, 40

Час: 30 січня, 18:30

НЕЗАБУТНІЙ ВЕЧІР ХІТІВ

Квитки можна придбати в касі філармонії чи онлайн. Виконавці – академічний симфонічний оркестр Івано-Франківської обласної філармонії. Художній керівник та головний диригент – Сергій Черняк. Диригент – Роман Дзундза.

Місце: обласна філармонія імені Іри Маланюк, Курбаса, 3

Час: 1 лютого, 18:30

Відкриття виставки “Ідентифікація”

“Ідентифікація” – фотопроєкт, який дає можливість дослідити свою індивідуальність та задуматися над важливістю та доцільністю свого існування, створює взаємозв’язки між попереднім поколінням, сучасниками та нащадками. Люди на фотографіях, комбінація предметів, елементів – створюють матрицю сьогодення і її взаємодії з кожним з нас. Ця взаємодія розкриває індивідуальність кожного, вказує на місце на землі та змушує нас повернутися до витоків нашого життя, відчути єднання з природою.

“Ідентифікація” – спроба фотографів з Польщі та України представити цю тематику і знайти певні спільні та відмінні аспекти місця людини у сучасному цифровому світі. Автори: Martina Bieniarz, Damian Bobrowicz, Mateusz Chmiel, Анатолій Глеб, Мар’яна Глинська, Юлія Гомеляк, Tomasz Iwaszek, Paweł Jakubowski, Ewa Jeżowska – Charchut, Ryszard Kaczmarek, Микола Калитчук, Вадим Клименко, Ростислав Кондрат, Małgorzata Korzec, Ольга Кукуш, Rafał Orłowski, Тетяна Павлик, Дмитро Петрина, Олександр Плаксін, Іван Постоловський, Jerzy Skiba, Денис Трофімов, Katarzyna Warańska, Danuta Wołowiec, Krzysztof Wroński, Artur Wysocki, Jacek Zembroń.

Місце: “Вагабундо”, Пилипа Орлика, 7

Час: 2 лютого, 16:00

Благодійний поетичний вечір

Всі зібрані кошти спрямовуються на підтримку будівництва притулку для тварин “Носики”. Вхід – благодійний внесок від 100 грн. На заході ви послухаєте авторську поезію, класику, за бажанням – продекламуєте. Реєстрація до 31 січня включно за посиланням.

Місце: конференц-зал на Промприладі (3 поверх)

Час: 2 лютого, 18:00

Безкоштовний майстер-клас: створення музики, студійне обладнання, діджеїнг

Nice records запрошує на безкоштовні майстеркласи і воркшопи. На вас чекають майстер-класи зі створення музики, діджеїнгу, студійному обладнанню.

Місце: Nice Records Studio, що на Красівського, 20 (2 поверх)

Час: 4 лютого, 15:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору