Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Який мікрорайон Івано-Франківська найкомфортніший для життя | опитування

Який мікрорайон Івано-Франківська найкомфортніший для життя | Опитування

В Івано-Франківську – 23 мікрорайони. Який з них найкомфортніший для життя та чим особливий? Про це ми запитали у франківців.

Повідомляє Інформатор 

Відповіді опитаних нами людей були різними. Двоє франківців вважають найбільш комфортним мікрорайон Пасічна, адже за їхніми словами, там є все необхідне. Ще двоє містян комфортним для життя вважають мікрорайон “Бам”.

“Я живу в “Містечку Центральному”, там є вся потрібна структура для комфортного життя. Ще подобається район “Баму” на Довженка“, – поділився з нами опитаний франківець.

“На мою думку, – Пасічна, там є багато місць, де можна прогулятися. Подобається ЖК та сама будівля. Мені зручно там жити”, – додала опитана нами дівчина.

“Пасічна явно не найкомфортніший район для життя, але й найгіршим я його теж не вважаю. Найкраще місце для життя завжди можна знайти. Тому тут точно я не скажу”, – каже інша дівчина.

“Там, де я живу, біля дитячої лікарні  (ред. – мікрорайон “Арсенал”), можна будь-куди дістатися. Транспорт ходить всюди. Там я живу з дитинства й мені дуже комфортно”, – ділиться з нами мешканка мікрорайону Арсенал.

“Мені на “Бамі” комфортно. Я там жив 6 років. Раніше він був такий собі район для життя, але, як на мене, зараз він один із найкомфортніших районів. Поряд є все необхідне: лікарня, озеро, парк, магазини”, – резюмував опитаний франківець.

Також у коментарях під відео франківці поділились, що найкомфортніше в центрі міста, а також на Позитроні та Каскаді.

Читачка пані Юлія вказала також мікрорайон Каскад, а пан Юрій вважає, що район Матейки та прилеглі до нього вулички є найкомфортнішими для життя.

Пані Ірина переконана, що найкращим для життя є той район, в якому ми живемо, бо ми зробили його для себе комфортним.

Опитування дивіться в нашому інстаграмі. 

Читайте також: Яма на ямі. Як виглядає міст на Пасічну у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору